To ‘Russian Doll’ ανανεώθηκε από το Netflix για 2ο κύκλο!

Η Natasha Lyonne δεν θα ελευθερωθεί τόσο εύκολα από τον επαναλαμβανόμενο εφιάλτη της!
12 Ιουνίου 2019 17:09
To ‘Russian Doll’ ανανεώθηκε από το Netflix για 2ο κύκλο!

H sci-fi σειρά Russian Doll του Netflix πήρε το πράσινο φως και για 2η σεζόν, με την υποψήφια για Emmy, Natasha Lyonne (Orange Is the New Black) να ανακοινώνει το ευχάριστο αυτό νέο με ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το όλο γεγονός.

 

Η πρωταγωνίστρια και δημιουργός του εν λόγω σόου, μαζί με τις Amy Poehler και Leslye Headland, λειτουργεί εδώ και ως εξωτερικός παραγωγός. Το 2ο κεφάλαιο του εγχειρήματος θα ανοίξει με οκτώ καινούργια επεισόδια

Το σενάριο επεξεργάζονται οι Headland, Lyonne, όπως επίσης και την σκηνοθεσία από κοινού με τον Jamie Babbit.

Να θυμίσουμε ότι η Lyonne εν προκειμένω, ενσαρκώνει την ‘Nadia’ που ζει επανειλημμένα τον θάνατό της με σημείο αναφοράς ένα πάρτι στην Νέα Υόρκη το οποίο διαρκώς τελειώνει με την απώλεια της ίδιας. Ενώ πασχίζει να βάλει τέλος σε αυτό το τόσο ψυχοφθόρο βίωμα, βρίσκει ένα ακόμη άτομο που αντιμετωπίζει την ίδια ανεξήγητη κατάσταση και παλεύουν να δραπετεύσουν από αυτόν τον μυστηριώδη κύκλο θανάτου και αναγέννησης.

Το cast του Russian Doll συμπληρώνουν επίσης οι: Greta Lee (KTown), Yul Vazquez (Captain Phillips), Elizabeth Ashley (Ocean’s 8) και η Charlie Barnett (Chicago Fire).