To ‘The Society’ ανανεώθηκε από το Netflix και για 2ο κύκλο

Δημιουργώντας μεγάλη ανυπομονησία για την συνέχειά του
11 Ιουλίου 2019 08:44
To ‘The Society’ ανανεώθηκε από το Netflix και για 2ο κύκλο

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι το νεανικό δυστοπικό δράμα The Society του Chris Keyser θα συνεχίσει και για 2η σεζόν από το Netflix, με την ιδιότυπη αυτή τηλεοπτική μεταφορά του “Άρχοντα των Μυγών” του William Golding να έχει δημιουργήσει ήδη προσδοκίες για το τί εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί να συμβούν στο εξής.

Η δράση εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο όπου μία ομάδα εφήβων θα βρεθούν από το πουθενά σε μία πιστή version της πόλης τους στην Νέα Αγγλία, μόνο που εκεί δεν υπάρχει κανένας γονιός και γενικότερα ενήλικες. Αυτό που έχουν καταφέρει να διασώσουν είναι οι συσκευές τους και όλα τα παιχνίδια που έχουν αποθηκευμένα σε αυτές. Σε πρώτη φάση μοιάζει να το δέχονται πιο ανάλαφρα, αλλά μέρα με τη μέρα διαπιστώνουν ότι η μικρή τους κοινωνία δεν στηρίζεται σε μία στέρεη βάση ομαλής συμβίωσης και πρέπει να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν εντός της. Το θέμα είναι ότι παλεύουν σκληρά να δουν πώς μπορούν να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Kathryn Newton, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Jacquies Colimon, Olivia DeJonge, Alex Fitzalan και η Grace Victoria Cox.

Τα γυρίσματα του 2ου κεφαλαίου του  The Society πρόκειται να ξεκινήσουν τέλη αυτής της χρονιάς, με την πρεμιέρα της σειράς να αναμένεται μέσα στο 2020.