Οι Genevieve Padalecki & Danneel Ackles είναι η ισχύς εν τη ενώσει στη 15η σεζόν! (ΦΩΤΟ)

Τί να μαγειρεύουν άραγε για τους Winchester;!
19 Μαρτίου 2020 06:34
Οι Genevieve Padalecki & Danneel Ackles είναι η ισχύς εν τη ενώσει στη 15η σεζόν! (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό για το 15ο κεφάλαιο του Supernatural των Eric Kripke (The Boys, Timeless, The House with a Clock in Its Walls), Andrew Dabb και Robert Singer.

Μπορεί να ανεστάλησαν τα γυρίσματα του 15ου κύκλου του σόου λόγω της συμμετοχής και της Warner Bros. Television στα μέτρα προφύλαξης και περιορισμού του κορωνοϊού COVID-19, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε μία γεύση από τα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί!

Και εδώ την τιμητική τους έχουν η σύζυγος του Jared Padalecki, Genevieve ως η δαίμονας ‘Ruby’, και η σύντροφος του Jensen Ackles, Danneel ως η άγγελος ‘Anael’/’Αδερφή Jo’. Τί να σκαρώνουν άραγε οι δύο αυτές ηρωίδες για τα αδέρφια  ‘Sam’ και ‘Dean’;

Οι επανένωση κάποιων «παλιόφιλων» οπωσδήποτε μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Ειδικά τώρα που οι ‘Winchester’ είναι ακόμη πιο ανυποχώρητοι στην απόφασή τους να μην υποκύψουν στις πιέσεις Κόλασης και Παράδεισου! Βεβαίως, οι Misha Collins και Alexander Calvert θα είναι και αυτοί παρόντες σε όλα αυτά!

Η 15η σεζόν θα σημάνει την τελευταία πράξη της αγαπημένης αυτής σειράς του φανταστικού που θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από είκοσι επεισόδια, συνεχίζοντας ξανά στις 16 Μαρτίου ύστερα από το mid-season φινάλε, με το επεισόδιο “Galaxy Brain”.

Η κοινή εμφάνιση των Genevieve Padalecki και Danneel Ackles αναμένεται να γίνει στο Supernatural, στο επεισόδιο “Destiny’s Child” στις 23 Μαρτίου του 2020.

Tags: