Το Apple TV+ έδωσε το πράσινο φως στο ‘Truth Be Told’ και για 2η σεζόν

Η Octavia Spencer επιστρέφει για να διεισδύσει στα άδυτα σκοτεινών υποθέσεων
10 Μαρτίου 2020 18:27
Το Apple TV+ έδωσε το πράσινο φως στο ‘Truth Be Told’ και για 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Apple TV+ ανανέωσε και για 2ο κύκλο την μίνι σειρά μυστηρίου Truth Be Told της Nichelle Tramble Spellman (The Good Wife) που εμπνέεται από το βιβλίο Are You Sleeping της Kathleen Barber, ενώ του cast ηγείται η Octavia Spencer.

Η διάσημη ηθοποιός επανέρχεται δριμύτερη στον ρόλο δημοσιογράφου ‘Poppy Parnell’ που ειδικεύεται στο αστυνομικό ερευνητικό ρεπορτάζ. Η ίδια επεξεργάζεται τα δικά της podcast και όπως είδαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο της ιστορίας, καταπιάστηκε με την περίπτωση του δολοφόνου ‘Warren Cave’ (Aaron Paul), ενός άνδρα ο οποίος καταδικάστηκε για τον εν ψυχρώ φόνο του πατέρα δύο μονοζυγωτικών διδύμων. Η ηρωίδα βρέθηκε να διχάζεται για την ενοχή του ‘Warren’ όταν υποστήριξε μπροστά της με επιμονή πως τον παγίδευσαν και έτσι κατηγορήθηκε για το συγκεκριμένο έγκλημα.

Πλέον, η ‘Poppy’ προχωράει στην εξέταση μίας νέας υπόθεσης. Η Reese Witherspoon που επωμίζεται καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού στο συγκεκριμένο project δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με έχει συναρπάσει το να κάνουμε μία ακόμη σεζόν του ‘Truth Be Told’ με την Apple, με την απίστευτα δημιουργική ομάδα των παραγωγών, και την αστείρευτα ταλαντούχα Octavia Spencer. Ανυπομονώ να δω πώς ξεδιπλώνεται το επόμενο κεφάλαιο για την ‘Poppy Parnell’!».

Πίσω από την παραγωγή του Truth Be Told βρίσκονται οι Orit Entertainment, Hello Sunshine, και η Chernin Entertainment.