H δαίμονας ‘Ruby’ επιστρέφει στο Supernatural για την 15η και τελευταία σεζόν!

Η Genevieve Padalecki τιμά με τη σειρά της το «family business» των Winchester!
04 Μαρτίου 2020 17:59
H δαίμονας ‘Ruby’ επιστρέφει στο Supernatural για την 15η και τελευταία σεζόν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Genevieve Padalecki επανέρχεται δριμύτερη ως η δαίμονας ‘Ruby’ για τον 15ο και τελευταίο κύκλο του Supernatural των Eric Kripke (The Boys, Timeless, The House with a Clock in Its Walls), Andrew Dabb και Robert Singer, συμπρωταγωνιστώντας με τον σύζυγό της, Jared Padalecki, και τον Jensen Ackles.

Η Genevieve είχε υποδυθεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της εν λόγω τηλεοπτικής ανθολογίας του φανταστικού. Όπως ξέρουμε η ‘Ruby’ δεν είχε και πολύ καλά προηγούμενα με τα αδέρφια  ‘Sam’ και ‘Dean’ κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα, και εύλογα αναρωτιόμαστε πώς θα είναι άραγε η συνάντησή τους έπειτα από τόσα χρόνια;! Ειδικά τώρα που οι ‘Winchester’ αποδεικνύουν και με το παραπάνω ότι έχουν κηρύξει πόλεμο ενάντια σε θεούς και δαίμονες!

Η διάσημη ηθοποιός σήμερα πια θα παίξει στο επεισόδιο “Destiny’s Child” που θα προβληθεί στις 23 Μαρτίου του 2020. Δίπλα της θα δούμε την σύντροφο του Jensen Ackles, την Danneel Ackles, και φυσικά τους Misha Collins και Alexander Calvert στους γνώριμους ρόλους τους.

Μετά την σύντομη παύση του σόου, η 15η σεζόν του Supernatural που θα αποτελείται συνολικά από είκοσι επεισόδια, θα συνεχιστεί από τις 16 Μαρτίου, με ένα επεισόδιο που τιτλοφορείται ως “Galaxy Brain”.