Ανακοινώθηκε ο δεύτερος κύκλος του Έτερος Εγώ

Από την Cosmote TV και την BLONDE
03 Μαρτίου 2020 23:10
Ανακοινώθηκε ο δεύτερος κύκλος του Έτερος Εγώ

Πέρυσι η διάσημη και επιτυχημένη ελληνική ταινία Έτερος Εγώ που κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2016, κατέφθασε στη μικρή μας οθόνη μέσα από το κανάλι της Cosmote TV. Το Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη να ηγείται του cast.

Όπως ανακοινώθηκε, η σειρά πρόκειται να συνεχιστεί με δεύτερο κύκλο, μέσα από το κανάλι της Cosmote TV, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος θα ονομάζεται Έτερος Εγώ: Κάθαρσις και θα εξιστορεί μια νέα σειρά δολοφονιών με θύματα κάποιες φοιτήτριες. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς ύποπτος φέρεται να είναι ο υποψήφιος Πρύτανης, αλλά και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης).

Το «Έτερος Εγώ - Κάθαρσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV σε συνεργασία με την BLONDE. Τέλος, στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Σωτήρης Τσαφούλιας, σε σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Η 2η σεζόν του Έτερος Εγώ αναμένεται να καταφθάσει το ερχόμενο Φθινόπωρο. Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για τον πρώτο κύκλο της σειράς. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.