To ‘Are You Afraid of The Dark?’ πήρε το πράσινο φως και για 2η σεζόν από το Nickelodeon

Ετοιμαστείτε να ακούσετε και άλλους πιο ανατριχιαστικούς μύθους!
20 Φεβρουαρίου 2020 06:57
To ‘Are You Afraid of The Dark?’ πήρε το πράσινο φως και για 2η σεζόν από το Nickelodeon

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ανανεώθηκε για 2ο κύκλο το reboot της καναδικής horror ανθολογίας Are You Afraid of the Dark? των D.J. MacHale και Ned Kandel που προβλήθηκε τα διαστήματα 1992-1996, και 1999-2000.

Παρά το ότι το αρχικό πλάνο ήταν το παραπάνω φρέσκο εγχείρημα να κρατήσει μία σεζόν, το Nickelodeon επέλεξε τελικά να υπάρξει και συνέχεια.

Στο φρέσκο αυτό project, ως “Midnight Society” μας συστήνεται μία νέα κομπανία εφήβων που εξιστορούν διάφορους θρύλους μυστηρίου και τρόμου για το γνωστό «Carnival of Doom». Παρόλαυτα, αντιλαμβάνονται ότι όσα διηγούνται ζωντανεύουν με τον πιο μακάβριο τρόπο.

Το cast απαρτίζεται από τους: Sam Ashe Arnold (Best.Worst.Weekend.Ever.), Miya Cech (Always Be My Maybe), Tamara Smart (Artemis Fowl), Jeremy Taylor (It movies), Lyliana Wray (Black-ish), και τον Rafael Casal (Blindspotting).

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Ben David Grabinski (Skiptrace) ενώ στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Dean Israelite (Power Rangers).

Την παραγωγή του Are You Afraid of the Dark? συντονίζει η ACE Entertainment (To All The Boys I’ve Loved Before).