Στο ‘The Fugitive’ ο Boyd Holbrook γίνεται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος ως τρομοκράτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από όσα διαδίδουν τα μέσα…
03 Φεβρουαρίου 2020 06:41
Στο ‘The Fugitive’ ο Boyd Holbrook γίνεται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος ως τρομοκράτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Quibi έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για την επερχόμενη αστυνομική σειρά The Fugitive που εμπνέεται από το ομώνυμο φιλμ όπου είχε πρωταγωνιστήσει ο Harrison Ford το 1993 αλλά και από την αντίστοιχη τηλεοπτική ανθολογία του Roy Huggins που προβλήθηκε από το 1963 έως το 1967.

Σήμερα πια η παραπάνω ιστορία αναβιώνει με τον Nick Santora (Scorpion) να επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού, τον Stephen Hopkins (24) να κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας, ενώ εν προκειμένω σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τους Boyd Holbrook και Kiefer Sutherland.

Η πλοκή αφορά έναν εργάτη, τον ‘Mike Ferro’ (Holbrook), ο οποίος θέλει να επιβεβαιώσει ότι η σύζυγος και ο 10χρονος γιος τους είναι σώοι και αβλαβείς όταν εκρήγνυται μία βόμβα σε μία γραμμή του μετρό στο Los Angeles. Ωστόσο, στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν επί τόπου μοιάζει να φωτογραφίζουν τον ίδιο ως δράστη τη στιγμή της έκρηξης. Τώρα πια ένα ανθρωποκυνηγητό εξαπολύεται εναντίον του από αρχές, δημοσιογράφους και οργισμένους πολίτες, με τον ‘Mike’ να πασχίζει να αποδείξει την αθωότητά του και να αναζητά χωρίς σταματημό τον αληθινό υπαίτιο της επίθεσης. Τον ήρωα καταδιώκει ο επιθεωρητής ‘Clay Bryce’ (Sutherland), πιστεύοντας ότι είναι στα ίχνη του ενόχου. Με την πόλη να βυθίζεται στο χάος λόγω του ανεξέλεγκτου φόβου και της παραπληροφόρησης που επικρατούν στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ζωή του ‘Mike’ βαδίζει στην κόψη ενός ξυραφιού και δεν του απομένει τίποτε άλλο παρά να γίνει φυγάς…

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Tiya Sircar, Daniel David Stewart και ο Andy Buckley. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Thunder Road Films και η Warner Bros. TV.

Το The Fugitive αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Quibi φέτος τον Απρίλιο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: