Οι Charlie Heaton και Malin Akerman θα συμμετάσχουν στο ‘Soulmates’ του AMC

Με δημιουργό της σειράς τον σεναριογράφο του ‘Black Mirror’, Will Bridges
23 Ιανουαρίου 2020 06:42
Οι Charlie Heaton και Malin Akerman θα συμμετάσχουν στο ‘Soulmates’ του AMC

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το AMC έχει προχωρήσει σε νέες προσθήκες ηθοποιών όσον αφορά την επερχόμενη τηλεοπτική μυθοπλασία Soulmates για την οποία καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται ο βραβευμένος με Emmy, Will Bridges (Black Mirror) και ο Brett Goldstein (Superbob, Adult Life Skills), ενώ ήδη είναι γνωστό ότι θα παίξουν οι Sarah Snook (Succession), David Costabile (Breaking Bad, Billions) και η Sonya Cassidy (Lodge 49).

Εν προκειμένω, λοιπόν, πρόσφατα επιστρατεύτηκαν ο σταρ του Stranger Things, Charlie Heaton και η Malin Akerman (Billions), αλλά υπήρξαν και άλλες επιπλέον αφίξεις, αυτές των Betsy Brandt (Breaking Bad) και JJ Feild (Turn).

Το παρόν δράμα εκτυλίσσεται στο μέλλον, σε βάθος δέκα πέντε χρόνων από σήμερα,  όταν δηλαδή η επιστήμη υποτίθεται ότι έχει ανακαλύψει τον τρόπο να βρει ο καθένας την αδερφή-ψυχή του στον πλανήτη. Οι έξι ιστορίες που θα δούμε έχουν ως επίκεντρο τη φύση της ρομαντικής αγάπης χρησιμοποιώντας και το στοιχείο της επιστημονικής φαντασίας αλλά και του προβληματισμού πάνω στο εν λόγω θέμα, τις συνακόλουθες προκλήσεις και το κόστος που ενέχει κάτι τέτοιο μέσα από την οπτική διάφορων χαρακτήρων.

Ο Heaton και η Akerman θα εμφανιστούν στο ίδιο επεισόδιο, υποδυόμενοι τον ‘Kurt’ και την ‘Martha’ αντίστοιχα. Ο ήρωας αυτός είναι ένας άνδρας προσιτός και καλοπροαίρετος, ο οποίος σοκάρεται όταν πληροφορείται ότι το έτερον του ήμισυ είναι νεκρό. Για να καλύψει αυτό το κενό, στρέφεται προς την εκκλησία προκειμένου να βοηθηθεί να το ξεπεράσει. Η ‘Martha’ είναι μία γυναίκα η οποία θυμάται τον εαυτό της να εμπλέκεται συνεχώς σε σχέσεις τοξικές όμως πλέον εναποθέτει τις ελπίδες της στην προαναφερθείσα εφεύρεση και στην πίστη της να νιώσει την πληρότητα ενός ουσιαστικού δεσμού.

Συμμετέχουν ακόμη οι Joe Anderson (Brave New World) και Steven Mackintosh (Rocketman).

Την σκηνοθεσία θα επιμεληθούν οι: Rob Savage (Britannia), Marco Kreuzpaintner, Andrea Harkin και ο ίδιος ο Bridges. Την παραγωγή επιβλέπει το AMC Studios. Το Soulmates αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.