Το ‘Awkwafina Is Nora from Queens’ ανανεώθηκε κιόλας για 2η σεζόν!

Το βιογραφικό σόου της διάσημης ηθοποιού- rapper θα ‘χει και συνέχεια
16 Ιανουαρίου 2020 06:56
Το ‘Awkwafina Is Nora from Queens’ ανανεώθηκε κιόλας για 2η σεζόν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το βιογραφικό δράμα-μαύρη κωμωδία Awkwafina Is Nora from Queens του Comedy Central, με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό-rapper Awkwafina (Crazy Rich Asians, Ocean’s 8, The Farewell) πήρε το πράσινο φως και για 2ο κύκλο πριν καν γίνει η πρεμιέρα του 1ου προσεχώς τον Ιανουάριο.

Η σειρά αντλεί έμπνευση από τα προσωπικά βιώματα της Awkwafina που εν προκειμένω υποδύεται την ‘Nora η οποία ζει με τον πατέρα (BD Wong) και την γιαγιά (Lori Tan Chinn) της στο Flushing. Η κοπέλα αυτή αγωνίζεται να ξεπεράσει τις προκλήσεις της ενηλικίωσης με σύμμαχους της πάντα την οικογένειά της και βρίσκει τον δικό  της τρόπο να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες χωρίς βέβαια να αποβάλλει από την καθημερινότητά της την αίσθηση του χιούμορ και την αισιοδοξία για κάτι καλύτερο.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Ming-Na Wen (Agents of SHIELD), Bowen Yang, Chrissie Fit, και ο Jonathan Park. Ως δημιουργοί λειτουργούν οι Karey Dornetto και Teresa Hsiao.

Το πιλοτικό επεισόδιο σκηνοθετεί η Lucia Aniello (Broad City), ενώ για τα υπόλοιπα εννέα επεισόδια έχουν εργαστεί άλλοι συνάδελφοί της όπως η υποψήφια για Emmy, Natasha Lyonne (Russian Doll), αλλά και οι Jamie Babbit (But I’m a Cheerleader), The Daniels (Swiss Army Man), Steven Tsuchida (Younger) και η Anu Valia (The Other Two).

Θυμίζουμε ότι το 1ο κεφάλαιο του Awkwafina Is Nora from Queens θα κάνει ποδαρικό στο Comedy Central στις 22 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο πρώτο trailer: