The Farewell trailer | Εσύ θα ταξίδευες ως την άκρη του κόσμου για να αποχαιρετίσεις κάποιον;!

Μία εγγονή το κάνει για την γιαγιά της, με ένα ζεστό αντίο και μία εγκάρδια παντοτινή υπόσχεση
08 Μαΐου 2019 19:58
The Farewell trailer | Εσύ θα ταξίδευες ως την άκρη του κόσμου για να αποχαιρετίσεις κάποιον;!

Η A24 έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο οικογενειακό δράμα The Farewell την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε η δημιουργός και συγγραφέας Lulu Wang (Posthumous), αντλώντας έμπνευση και από προσωπικά της βιώματα.

Στο εν λόγω έργο που πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο πέρασμα και από το φετινό Sundance Film Festival, σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την ηθοποιό και rapper Nora Lum/ ‘Awkwafina’ (Ocean’s 8, Crazy Rich Asians).

Η όλη πλοκή εδώ εστιάζει σε μία νεαρή με κινέζικες και αμερικανικές ρίζες εν ονόματι ‘Billi’ (Awkwafina) η οποία θα ταξιδέψει στην Κίνα για να επισκεφθεί την πολυαγαπημένη της γιαγιά (Zhao Shuzhen) η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα σε προχωρημένο στάδιο. Η οικογένεια της κοπέλας έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει στην ηλικιωμένη την ασθένειά της, τηρώντας μία παλιά παροιμία του λαού τους. Με όλους τους οικείους της να έχουν μαζευτεί γύρω της χωρίς όμως η μεγάλη αυτή γυναίκα να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο της συγκεκριμένης σύναξης, στήνεται ένας ψεύτικος γάμος ως δικαιολογία για να περάσουν χρόνο μαζί της πριν φύγει από κοντά τους για πάντα.

Παίζουν επίσης οι: Tzi Ma, Diana Lin, Lu Hong, και Jiang Yongbo.

Το The Farewell έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 12 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: