Renfield: Τώρα ξέρουμε πότε θα δούμε τον Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας
26 Φεβρουαρίου 2022 15:36
Renfield: Τώρα ξέρουμε πότε θα δούμε τον Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Universal Pictures ετοιμάζει το “Renfield”, μία ταινία που προέρχεται από το μυθιστόρημα του Bram Stoker’s Dracula του 1987. Σε αυτό το φιλμ πρόκειται να δούμε έναν ασθενή σε ένα άσυλο που έχει εμμονή στο να πίνει αίμα, πιστεύοντας έτσι ότι πρόκειται να βρει την αθανασία. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Ryan Ridley του Rick and Morty και ο Robert Kirkman του The Walking Dead, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Chris McKay.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως στο Renfield θα πρωταγωνιστήσει ο Nicolas Cage ως Κόμης Δράκουλας και ο Nicholas Hoult ως Renfield. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση για το πότε να περιμένουμε το φιλμ. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου 2023.

Ο Nicholas Hoult είναι ο

Παίζουν επίσης και οι Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo και Bess Rouss.

Η Universal παραμένει προσηλωμένη στο να συστήσει ξανά αυτούς τους χαρακτήρες από τις παλιές ταινίες του είδους και ανάμεσα στα projects που ετοιμάζει είναι και ο νέος "Λυκάνθρωπος" (Wolfman) με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling σε σκηνοθεσία του Leigh Whannell.

Τον Renfield τον είχε υποδυθεί και ο Dwight Frye στην ταινία του Δράκουλα το 1931. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.