Η Universal βάζει σε προτεραιότητα την παραγωγή του Wolfman με τον Ryan Gosling  

Με την Blumhouse να συμβάλλει σημαντικά στο project

Η Universal βάζει σε προτεραιότητα την παραγωγή του Wolfman με τον Ryan Gosling

Στις αρχές Ιουνίου σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός, Ryan Gosling, θα είναι ο νέος κινηματογραφικός “Wolfman”. Η Universal Pictures συνεχίζει να επενδύει στο “monster universe” της, το οποίο ξεκίνησε με το πολύ επιτυχημένο The Invisible Man με πρωταγωνίστρια την Elisabeth Moss.

Τώρα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που αναφέρει ότι η Universal έχει βάλει σε προτεραιότητα την παραγωγή της ταινίας, καθώς επιβεβαιώνεται πώς ο Leigh Whannell ( σεναριογράφος των Saw και Upgrade) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία και παράλληλα να βοηθήσει στο σενάριο μαζί με τους Lauren Schuker Blum και Rebecca Angelo, το οποίο θα είναι «κομμένο και ραμμένο» πάνω στον Gosling.

Εκτός από τα παραπάνω, η Blumhouse του Jason Blum, θα πάρει στο τιμόνι της παραγωγής σε συνεργασία με τον Gosling και από τα πρώτα στοιχεία που γνωρίζουμε είναι ότι η ιστορία θα διατηρεί τα υπερφυσικά στοιχεία του αρχικού φιλμ που κυκλοφόρησε το 1941.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Wolfman παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων