Διακόπτονται τα γυρίσματα του ‘The Falcon and the Winter Soldier’ στο Puerto Rico

Κρίθηκε αναγκαίο λόγω ισχυρών σεισμικών δονήσεων
14 Ιανουαρίου 2020 12:50
Διακόπτονται τα γυρίσματα του ‘The Falcon and the Winter Soldier’ στο Puerto Rico

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι διαδικασίες παραγωγής της επερχόμενης της πρώτης τηλεοπτικής ανθολογίας του MCU, The Falcon and the Winter Soldier, παγώνουν στο Puerto Rico.

Βασική αιτία είναι η ισχυρή σεισμική δόνηση 6.4 Ρίχτερ που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ακολουθούμενη το Σαββατοκύριακο που πέρασε από μετασεισμό 5.9 Ρίχτερ.

Το στούντιο της Marvel είχε προγραμματίσει να αρχίσει αυτό το διάστημα τα γυρίσματα στο βόρειο τμήμα του νησιού, αλλά οι συντελεστές έκριναν ότι θα πρέπει προσωρινά να ανασταλούν οι εν λόγω δραστηριότητες για λόγους ασφαλείας.

Στο παρόν project θα δούμε φυσικά τον Anthony Mackie και τον Sebastian Stan να επανέρχονται δριμύτεροι στους ομώνυμους ρόλους που είχαν και στις action ταινίες της Marvel. Η υπόθεση θα εκτυλίσσεται την επαύριο των γεγονότων του Avengers: Endgame, όταν οι συγκεκριμένοι ήρωες αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε νέες απειλές.

Στο cast συμμετέχουν επιπλέον οι Emily VanCamp ως η ‘Sharon Carter’, ο Daniel Brühl ως ο ‘Helmut Zemo’, και ο Wyatt Russell ως ο ‘John Walker’/U.S. Agent.

Το The Falcon and the Winter Soldier αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ in το φθινόπωρο του 2020.