Runaways: Στη 3η σεζόν οι “φυγάδες” της Marvel πολεμούν μία ανίκητη εχθρό (BINTEO)

Και κανείς τους δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβαση της μάχης
07 Οκτωβρίου 2019 20:59
Runaways: Στη 3η σεζόν οι “φυγάδες” της Marvel πολεμούν μία ανίκητη εχθρό (BINTEO)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για τον 3ο κύκλο του sci-fi σόου Runaways της Marvel, με τους Josh Schwartz και Stephanie Savage (The O.C., Gossip Girl) να είναι στο τιμόνι της ανθολογίας αυτής που εμπνέεται από την ομώνυμη comic σειρά των Brian K. Vaughn και Adrian Alphoma.

Εδώ μία ομάδα εφήβων που παλιά ήταν φίλοι, πρέπει να έρθουν και πάλι κοντά εφόσον διαπιστώνουν ότι οι γονείς τους τελικά μπορεί και να μην θέλουν το καλό τους μιας που δεν θα διστάσουν να τους βάλουν σε κίνδυνο προκειμένου να αποκτήσουν ισχυρές υπερδυνάμεις. Έτσι, τα παιδιά επανενώνονται και αποφασίζουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από τα σκοτεινά σχέδια των κηδεμόνων τους.

Ήδη από το προηγούμενο κεφάλαιο της ιστορίας, η τύχη των ‘Chase’, ‘Gert’, και της ‘Karolina’ αγνοείται, και πλέον οι φίλοι τους πρέπει να δράσουν ακόμη πιο αποτελεσματικά μιας που στο στόχαστρο του αμείλικτου αντιπάλου τους μπαίνει και η ‘Leslie’. Σύντομα θα συναντήσουν το απόλυτο κακό, την μεγάλη μάγισσα ‘Morgan le Fay’ (Elizabeth Hurley) και η μάχη θα είναι ακόμη πιο σκληρή απ’ όσο φαντάζονταν.

Το cast απαρτίζουν οι: Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin,Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands, Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannah, James Yaegashi, Brittany Ishibashi, Kip Pardue, και ο Julian McMahon.

Η 3η σεζόν του Runaways αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: