Η νέα μεγάλη προσθήκη στο spinoff σόου του ‘911’ είναι η Liv Tyler

Η σταρ του ‘Lord of the Rings’ υπέγραψε με το Fox και θα παίξει δίπλα στον Rob Lowe
13 Σεπτεμβρίου 2019 09:40
Η νέα μεγάλη προσθήκη στο spinoff σόου του ‘911’ είναι η Liv Tyler

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η πρωταγωνίστρια του The Leftovers, Liv Tyler (Lord of the Rings trilogy, Harlots) θα πλαισιώσει υποκριτικά τον Rob Lowe στο 911: Lone Star που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα μέσα της σεζόν που έρχεται.

Οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς, Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear, επανέρχονται για τις ανάγκες του φρέσκου αυτού τηλεοπτικού εγχειρήματος.

Όσον αφορά το κύριο cast του project, ο Lowe θα υποδυθεί έναν πυροσβέστη από την Νέα Υόρκη, ο οποίος μετακομίζει μαζί με τον γιο του στο Austin. Από εκεί πια, εξακολουθεί να παλεύει αφενός με τις δύσκολες καταστάσεις της δουλειάς του αναμετρούμενος συχνά με τον κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές, και αφετέρου προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες με την οικογένειά του.

Η Tyler θα ενσαρκώσει την ‘Michelle Blake’, μία επικεφαλής διασώστρια, με έντονη προσωπικότητα και αρκετά παρορμητική, ξέροντας ωστόσο να ανταπεξέρχεται στο ύψος των περιστάσεων όσον αφορά τα καθήκοντά της. Με έξυπνο και καυστικό χιούμορ επιχειρεί να συμβαδίσει με τον χαρακτήρα του ‘Owen’ αλλά πολλές φορές την σκέψη της απασχολεί το τι απέγινε η μικρότερη αδερφή της, ‘Iris’, όταν εξαφανίστηκε απροσδόκητα δύο χρόνια πριν.

Πίσω από την παραγωγή του 911: Lone Star βρίσκεται η 20th Century Fox Television, με το σόου να έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου του 2020 στο FX.