Στο ‘911: Lone Star’ οι Liv Tyler και Rob Lowe είναι στην πρώτη γραμμή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντα έτοιμοι σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης
09 Ιανουαρίου 2020 06:55
Στο ‘911: Lone Star’ οι Liv Tyler και Rob Lowe είναι στην πρώτη γραμμή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το δράμα 911: Lone Star, το spin-off της γνωστής πρωτότυπης σειράς, με δημιουργούς τους Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear, ενώ η σταρ του The Leftovers, Liv Tyler (Lord of the Rings trilogy, Harlots) μαζί με τον Rob Lowe (Parks and Recreation, The West Wing) εδώ είναι έτοιμοι να σβήσουν φωτιές!

Ο Lowe υποδύεται τον ‘Owen Strand’ (Lowe), έναν πυροσβέστη από την Νέα Υόρκη, ο οποίος μετακομίζει στο Austin μαζί με τον γιο του, τον ‘T.K.’ (Ronen Rubinstein), επίσης πυροσβέστη. Εκεί θα βρεθεί στην δίνη κρίσιμων περιστατικών, αλλά χρειάζεται να κάνει και μία όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση τόσο ο ίδιος και όσο και ο γιος του στους ρυθμούς του καινούργιου τόπου διαμονής τους.

Η Tyler από την άλλη, ερμηνεύει την ‘Michelle Blake’, μία διασώστρια, αρκετά αυθόρμητη και χειμαρρώδης σαν ιδιοσυγκρασία, αλλά πολύ οργανωμένη και συγκροτημένη όσον αφορά το επάγγελμά της. Πολλές φορές χρησιμοποιεί το χιούμορ σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης όταν τα πράγματα ζορίζουν στη δουλειά της, όμως δεν δύναται να ξεχάσει πόσο μάταια χάθηκε η μικρότερή της αδερφή, ‘Iris’, δύο χρόνια πριν.

Παίζουν ακόμη οι: Jim Parrack, Sierra McClain, Brian Michael Smith, Rafael Silva, και η Natacha Karam.

Η 20th Century Fox Television ανέλαβε την παραγωγή για το 911: Lone Star που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο FX από τις 19 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: