Dublin Murders trailer | Δύο αστυνομικοί βυθίζονται στο σκοτεινό μυστήριο ενός ειδεχθούς φόνου

Και μαζί, και στην δική τους προσωπική άβυσσο
11 Σεπτεμβρίου 2019 14:25
Dublin Murders trailer | Δύο αστυνομικοί βυθίζονται στο σκοτεινό μυστήριο ενός ειδεχθούς φόνου

Το BBC έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη noir μυθοπλασία Dublin Murders μέσα από την οποία ζωντανεύει η ιστορία της λογοτεχνικής σειράς «Dublin Murder Squad» της Tara French, με τον Killian Scott (The Commuter) και την Sarah Green (Penny Dreadful) να πρωταγωνιστούν εδώ.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια και θα προβληθεί και στο δίκτυο Starz. Η δημιουργός του, Sarah Phelps συντονίζει και το κομμάτι εξωτερικής παραγωγής από κοινού με τον σκηνοθέτη Saul Dibb και τους συνεργάτες του, John Hayes και Rebecca Gatward.

Η υπόθεση αφορά το πιο πρόσφατο παρελθόν της Ιρλανδίας, με ορόσημο την δολοφονία ενός κοριτσιού, η σορός του οποίου θα βρεθεί βαθιά μέσα σε μία δασώδη περιοχή στα προάστια του Δουβλίνου. Ο πεπειραμένος Άγγλος ντεντέκτιβ ‘Rob Reilly’ (Scott) και η συνάδελφός του, ‘Cassie Maddox’ (Greene) ξεκινούν τις έρευνες και μαζί μία αγωνιώδη διαδρομή για την εύρεσης της αλήθειας.

Τα στοιχεία που εντοπίζουν τους παραπέμπουν σε μία άλλη υπόθεση εξαφάνισης ανηλίκων, με τους ήρωες παράλληλα να έρχονται αντιμέτωποι με τους δικούς τους δαίμονες από το παρελθόν. Όταν πια η  ‘Cassie’ κληθεί σε μία μυστική επιχείρηση για την διαλεύκανση ενός πρόσθετου φόνου, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα ως προς το απαιτητικό έργο που τους ανατέθηκε.

Σε υποστηρικτικούς ρόλους βλέπουμε τους: Tom Vaughan-Lawlor, Moe Dunford, Sam Keeley, Antonio Aakeel, Charlie Kelly, Vanessa Emme, Leah McNamara, Ian Kenny, Eugene O’Hare και τον Conleth Hill.

Την χρηματοδότηση του project ανέλαβαν η Euston Films, η Veritas Entertainment Group και η Element Pictures (Room, The Lobster).

Το Dublin Murders έχει πάρει το πράσινο φων να προβληθεί στο Starz στις 10 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: