American Horror Story: 1984 | Αυτό είναι το cast της νέας σεζόν [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά τις απώλειες των Evan Peters και Sarah Paulson
18 Ιουλίου 2019 10:41
American Horror Story: 1984 | Αυτό είναι το cast της νέας σεζόν [ΒΙΝΤΕΟ]

Η 9η σεζόν του American Horror Story αλλάζει εντελώς στυλ σε σχέση με αυτό που μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και θα μας μεταφέρει σε ένα σκηνικό ταινιών τρόμου των 80s. Δυστυχώς, θα υπάρχουν και δύο μεγάλες απώλειες σταθερών αστέρων από το cast, αυτές της Sarah Paulson και του Evan Peters, ο οποίος δήλωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα από αυτή τη σεζόν.

Ο Ryan Murphy, δημιουργός και showrunner του σόου, ανακοίνωσε μέσα από το Instagram λογαριασμό του το επίσημο cast του American Horror Story: 1984. Μέσα από πέντε σύντομα βίντεο συστηνόμαστε στους χαρακτήρες που θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν παρανοϊκό serial killer.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To celebrate the first day of filming the NINTH Season of AMERICAN HORROR STORY, here's the official 1984 cast announcement along with some amazing 80s lewks. Enjoy!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Murphy (@mrrpmurphy) στις 11 Ιούλ, 2019 στις 9:25 πμ PDT

Στις επιστροφές ηθοποιών από προηγούμενες σεζόν συγκαταλέγονται οι Emma Roberts, Billie Lourd, Leslie Grossman, Cody Fern και ο John Carroll Lynch. Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο AHS: 1984 είναι οι DeRon Horton, Zach Villa και Matthew Morrison του Glee. Αυτό που δεν αποκαλύπτουν τα teaser videos, όμως, είναι τα ονόματα των χαρακτήρων και οι ρόλοι του, δίνοντάς μας μόνο μερικά εμφανισιακά χαρακτηριστικά τους. 

Γνωρίζουμε πλέον πως το American Horror Story: 1984 θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου στο FX.