H Lena Headey θα ηγηθεί του cast στο ρομαντικό δράμα-κωμωδία ‘Rita’ του Showtime

Η σταρ του ‘Game of Thrones’ καταπιάνεται πια με ένα διαφορετικού είδους θέαμα
04 Ιουλίου 2019 06:47
H Lena Headey θα ηγηθεί του cast στο ρομαντικό δράμα-κωμωδία ‘Rita’ του Showtime

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Lena Headey (Game of Thrones) υπέγραψε για πρωταγωνίστριά στο αισθηματικό δράμα-κωμωδία Rita του Showtime.

Η διάσημη ηθοποιός που μεταξύ άλλων επωμίζεται και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού, θα υποδυθεί μία πεισματάρα, αντισυμβατική καθηγήτρια και ανύπαντρη μητέρα η οποία δεν διστάζει να τα βάλει με κάθε εξουσία με έναν πολύ ιδιαίτερο και επεισοδιακό τρόπο, κάτι που εφαρμόζει και στην προσωπική της ζωή.

Όπως τόνισε και η Jana Winograde, διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος του Showtime Networks Inc: «Η ‘Rita’ είναι ένας υπέροχα ανατρεπτικός χαρακτήρας που θα σας κάνει να γελάσετε και να κλάψετε καθώς συνεχώς ξεσκεπάζει την υποκρισία γύρω της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Lena Headey είναι μία δύναμη της οποίας η ουσία είναι η ιδανική για να αναλάβει αυτόν τον θαυμάσια δυναμικό πρώτο ρόλο».

Το Rita συνιστά ένα project του Showtime και της Platform One Media, με δημιουργό του τον Christian Torpe (Silent Heart, Blackbird)