Μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών έρχεται στο Netflix!

Θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον Δεκέμβριο
17 Νοεμβρίου 2023 13:13
Μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών έρχεται στο Netflix!

Το Netflix ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημη mobile εφαρμογή του ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών. Ο λόγος γίνεται για το Yellowjackets που είναι μια παραγωγή του Showtime και από τον Δεκέμβριο θα μπορείτε να το δείτε στο Netflix.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από την κατηγορία “New & Hot” στο Netflix, όπου από εκεί παρουσιάζεται το πιο σημαντικό περιεχόμενο που θα έρθει στην υπηρεσία. Έτσι, έγινε γνωστό ότι το Yellowjackets θα παίξει στις 15 Δεκεμβρίου, αν και προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα καταφθάσουν και οι 2 σεζόν μονομιάς ή εάν θα έρθει μόνο ο 1ος κύκλος.

Το Yellowjackets ξεκινά το 1996, καθώς μια ομάδα ποδοσφαιριστών λυκείου του Νιου Τζέρσεϊ ταξιδεύει στο Σιάτλ για ένα εθνικό τουρνουά. Ενώ πετούν πάνω από τον Καναδά, το αεροπλάνο τους συντρίβεται πέρα στην άγρια φύση και τα υπόλοιπα επιζήσαντα μέλη της ομάδας παλεύουν για την επιβίωσή τους επί δεκαεννέα μήνες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci και Juliette Lewis. Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell στο ρόλο της νεαρής Van και της ενήλικης Lottie Matthews αντίστοιχα.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

Όταν το αεροπλάνο τους πέφτει στην ερημιά, μια ομάδα εφήβων κοριτσιών κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Χρόνια μετά, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις σκληρές αποφάσεις τους.

Yellowjackets: Σταματά ξαφνικά η παραγωγή της 3ης σεζόν

Το σόου μετράει 7 υποψηφιότητες για Emmy όπου ανάμεσά τους προτάθηκαν οι Melanie Lynskey για Α' Γυναικείου Ρόλου και η Christina Ricci για B' Γυναικείου ρόλου. Ο πρώτος κύκλος είχε πάνω από 5 εκατομμύρια εβδομαδιαίους τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες που έπαιζε, ενώ έχει φτάσει και το 97% σε βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί και για 3η σεζόν, αλλά η παραγωγή της είχε σταματήσει λόγω των απεργιών.

Το Yellowjackets θα παίζει στο Netflix από τις 15 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της σειράς μέσα από τον player που ακολουθεί.