War of the Worlds: Πρώτα στιγμιότυπα από τη μοντέρνα τηλεοπτική σειρά (pics)

Με πρωταγωνιστές τους Gabriel Byrne και Elizabeth McGovern
30 Ιουνίου 2019 11:10
War of the Worlds: Πρώτα στιγμιότυπα από τη μοντέρνα τηλεοπτική σειρά (pics)

Μια πρώτη ματιά στην μοντέρνα τηλεοπτική μεταφορά του War of the Worlds δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του Variety, την οποία υπογράφει ο Howard Overman, δημιουργός του "Misfits". Τα οκτώ επεισόδια της σειράς επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στο ομώνυμο έργο του H.G. Wells είναι σε συμπαραγωγή των Canal Plus, Fox Networks Group Europe & Africa, και AGC Television.

Στη σειρά επιστημονικής φαντασίας πρωταγωνιστούν οι Gabriel Byrne (Hereditary) και Elizabeth McGovern (Downton Abbey), ενώ τους πλαισιώνουν οι: Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif και Guillaume Gouix.

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων θα μοιραστούν οι Gilles Coulier (The Natives) και Richard Clark (Versailles). Η πλοκή μεταφέρεται στην Ευρώπη του τώρα όπου θα ακολουθήσουμε τις ομάδες των ανθρώπων που απέμειναν μετά από μια καταστροφική μεταποκαλυπτική επίθεση εξωγήινων.

Μέσα από τα πρώτα στιγμιότυπα βλέπουμε πώς ο κόσμος αντιδρά στην εξωγήινη εισβολή, με γάλλους στρατιώτες έτοιμους για μάχη και πολίτες να βρίσκουν καταφύγιο στο μετρό του Λονδίνου. 

Το Canal Plus και το Fox διατηρούν τα δικαιώματα της σειράς και θα τη διανέμουν στην Ευρώπη. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή η τηλεοπτική μεταφορά δεν σχετίζεται αυτή του BBC που επίσης κυκλοφορεί φέτος και θα πρωταγωνιστούν οι Rafe Spall και Eleanor Tomlinson. 

Η πρεμιέρα του τηλεοπτικού War of the Worlds θα γίνει μέσα στο 2019.