Στο ‘War of the Worlds’ του Epix η Γη δέχεται ανελέητη εξωγήινη επίθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κάπως έτσι ζωντανεύει ξανά στη μικρή οθόνη ο δυστοπικός μύθος του H.G. Wells
28 Ιανουαρίου 2020 16:25
Στο ‘War of the Worlds’ του Epix η Γη δέχεται ανελέητη εξωγήινη επίθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο σόου επιστημονικής φαντασίας War of the Worlds του Epix το οποίο αντλεί έμπνευση από το ομότιτλο μυθιστόρημα του H.G. Wells που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σκληρόδετη έκδοση το 1898.

Εν προκειμένω, σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, Gabriel Byrne (In Treatment) και την υποψήφια από την Ακαδημία, Elizabeth McGovern (Ragtime, Downton Abbey).

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Howard Overman (Misfits). Την σκηνοθεσία των επεισοδίων ανέλαβαν οι Gilles Coulier (Cargo, The Natives) και Richard Clark (Innocent, Versailles).

Η πλοκή εκτυλίσσεται στη σύγχρονη Ευρώπη όπου οι αστρονόμοι εντοπίζουν σήμα από κάποιον άλλον γαλαξία, την πρώτη απόδειξη εξωγήινης ζωής. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλον τον πλανήτη ο οποίος περιμένει με αγωνία για το τί θα επακολουθήσει. Η απάντηση σύντομα έρχεται και δεν είναι καθόλου ευχάριστη, αφού σχεδόν όλη η ανθρωπότητα αποδεκατίζεται, με ελάχιστους επιζώντες να έχουν καταφύγει σε κρησφύγετα για να γλιτώσουν τον αφανισμό από τους εξωγήινους εισβολείς που ήρθαν εχθρικά διακείμενοι. Ένα τεράστιο διαστημικό σκάφος πετάει στον ουρανό και ελέγχει τα πάντα. Όσοι έχουν επιβιώσει αναρωτιούνται γιατί συνέβη αυτήν η καταστροφική επίθεση και αν υπάρχει ακόμη χρόνος να σωθούν.

Το βασικό cast συμπληρώνουν οι: Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, και ο Guillaume Gouix.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι: Urban Myth Films, CANAL+, Fox Networks Group, Europe & Africa, και η AGC Television.

Το War of the Worlds αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Epix στις 16 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: