Halo: Αυτός είναι ο Master Chief της τηλεοπτικής σειράς

Κλείδωσε ο ρόλος για τον θρυλικό gaming χαρακτήρα
18 Απριλίου 2019 12:56
Halo: Αυτός είναι ο Master Chief της τηλεοπτικής σειράς

Η τηλεοπτική σειρά Halo της Microsoft φαίνεται πως επιτέλους προχωράει, αφού τώρα η εταιρία ανακοίνωσε πως βρέθηκε ο τηλεοπτικός Master Chief. Συγκεκριμένα, ο θρυλικός χαρακτήρας θα ενσαρκωθεί από τον ηθοποιό Pablo Schreiber. Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν ο ηθοποιός θα φοράει συνεχώς στολή, όπως συμβαίνει στα παιχνίδια που το πρόσωπο του Master Chief δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ πλήρως.

O Schrieber είναι μεταξύ άλλων γνωστός για την τηλεοπτική μεταφορά του American Gods από το Amazon, ενώ είχε ρόλους και στη γνωστή σειρά του Netflix, Orange Is the New Black, καθώς και στις ταινίες δράσης 13 Hours, Den of Thieves και Skyscraper.

Παράλληλα, μαθαίνουμε πως δίπλα στον Schreiber θα σταθεί η νέα ηθοποιός Yerin Ha από την Αυστραλία, η οποία θα παίξει μια καινούργια χαρακτήρα στο Halo σύμπαν, την Quan Ah. Η Quan Ah περιγράφεται ως μια πονηρή και τολμηρή 16χρονη από τις Εξωτερικές Αποικίες που συναντά τον Master Chief σε μια μοιραία στιγμή και για τους δυο.

Η τηλεοπτική σειρά Halo αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2013 με τον Steven Spielberg στο τιμόνι της ανάπτυξης. Έξι χρόνια μετά και αφού πέρασε από πολλά κύματα, τελικά το Showtime ανέλαβε την παραγωγή των δέκα πρώτων επεισοδίων. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Βουδαπέστη, της Ουγγαρίας, αυτό το φθινόπωρο.