Penny Dreadful: City of Angels | H Natalie Dormer υπέγραψε για την συμμετοχή της στο cast

Η ‘Margaery’ του Game of Thrones μπαίνει σε άλλο συναρπαστικό σύμπαν φαντασίας
23 Φεβρουαρίου 2019 14:33
Penny Dreadful: City of Angels | H Natalie Dormer υπέγραψε για την συμμετοχή της στο cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Natalie Dormer (In Darkness, Picnic at Hanging Rock, The Hunger Games: Mockingjay – Part I, II) αποτελεί πλέον μέλος του cast στο επερχόμενο τηλεοπτικό sequel τρόμου Penny Dreadful: City of Angels του Showtime.

Η σταρ του Game of Thrones φεύγει από τα λημέρια του ‘Westeros’ και μπαίνει σε άλλα εξίσου απειλητικά και γεμάτα ίντριγκα μονοπάτια φαντασίας. Εδώ θα αναλάβει  να ερμηνεύσει την ‘Magda’, μία «χαρισματική και έξυπνη αλλαζόμορφη δαίμονα» που μπορεί σαν χαμαιλέοντας μεταμορφωθεί παίρνοντας την όψη οποιουδήποτε επιθυμεί αρκεί να το θελήσει. Με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν, μπορεί να αναδειχθεί σε «μία επικίνδυνη εχθρό και σε πολύτιμη σύμμαχο».

Εν προκειμένω, πρωταγωνιστής είναι ο Daniel Zavatto (Here and Now) που θα υποδυθεί τον πρώτο μεξικανο-αμερικανικής καταγωγής ντεντέκτιβ του Los Angeles εν ονόματι ‘Tiago Vega’. Το παρελθόν του ήρωα σημαδεμένο από πικρές μνήμες της παιδικής ηλικίας που είχε, τον ακολουθεί παντού ενώ στο παρόν του μαζί με τους οικείους του βιώνουν τον ρατσισμό του περίγυρου, δεχόμενοι παράλληλα επίθεση από καταχθόνιες μεταφυσικές οντότητες. Ο επιθεωρητής ξεκινά την έρευνα για την εξιχνίαση ενός φρικτού φόνου μπαίνοντας σε μία σκοτεινή περιπέτεια αναζήτησης του ενόχου, και σε μία τρομερή συνομωσία από εναπομείναντα μέλη του Άξονα που θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος για την αναβίωση του Τρίτου Ράιχ.

Πρόσφατα είχαμε και τις φρέσκιες προσθήκες της Jessica Garza (The Purge) που θα μας συστηθεί ως η ‘Josefina’, μικρότερη αδερφή του ήρωα, και του Johnathan Nieves (New Amsterdam) που θα ενσαρκώσει τον ‘Mateo’, επίσης αδερφό του ‘Tiago’ και κάπως απείθαρχο  νεαρό.

Βεβαίως, ο John Logan επιστρέφει ως δημιουργός, για να ενορχηστρώσει και την δράση του συγκεκριμένου διαδόχου του Penny Dreadful. Το δημοφιλές franchise αναβιώνει αλλά πλέον τοποθετείται χρονικά στο Los Angeles τέλη της δεκαετίας του 1930, και ειδικότερα στο 1938, μία περίοδο με διάχυτες τις επιρροές του μεξικανο-αμερικανικό φολκλόρ με τον συνακόλουθο κοινωνικό αναβρασμό του καιρού εκείνου.

Τα γυρίσματά του Penny Dreadful: City of Angels θα αρχίσουν μέσα στο 2019, με τον Michael Aguilar (Kidding) να συντονίζει την εξωτερική παραγωγή.