Suits: Ρίχνει επίσημα αυλαία με την 9η και τελευταία σεζόν

Μπαίνει τελικά λουκέτο στην Pearson Specter Litt...
24 Ιανουαρίου 2019 13:53
Suits: Ρίχνει επίσημα αυλαία με την 9η και τελευταία σεζόν

Λουκέτο μπαίνει τελικά στην Pearson Specter Litt. Το USA Network και η NBC Universal ανακοίνωσαν πως το Suits θα επιστρέψει για μια 9η και τελευταία σεζόν, κλείνοντας έτσι μια επιτυχημένη πορεία για την νομική δραματική σειρά που ξεκίνησε το 2011 και δημιούργησε ο Aaron Korsh. Η σειρά επικεντρώνεται σε μια δικηγορική εταιρία και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, με πρωταγωνιστές τον Mike Ross (Patrick J. Adams) έναν ιδιοφυή νεαρό με φωτογραφική μνήμη που προσλαμβάνεται κρυφά από έναν κορυφαίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης, τον Harvey Specter (Gabriel Macht). 

Ανά τις σεζόν του το Suits κέντριζε το ενδιαφέρον με τα έξυπνα plot twists και την εξαιρετική χημεία του cast του, η οποία χάριζε γέλια, δάκρυα και συγκινήσεις. Ωστόσο στην πορεία υπήρξαν κάποιες απώλειες όπως αυτή της Jessica Pearson της Gina Torres. Πιο καθοριστική ήταν η διπλή αποχώρηση του Mike και της κοπέλας του, Rachel Zane, την οποία υποδύεται η Meghan Markle, λόγω του ότι πλέον είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μ.Βρετανίας, αφού παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι. 

Παρόλα αυτά η σειρά μπόρεσε να ορθοποδήσει και να παλέψει με νύχια και με δόντια για να μη χάσει την παλιά της αίγλη. Ο δημιουργός της σειράς Aaron Korsh ευχαρίστησε το κοινό, την παραγωγή και όσους τον εμπιστεύθηκαν για να βγει το Suits στον αέρα.

Δεν αποκαλύφθηκαν ωστόσο λεπτομέρειες για την πλοκή της τελευταίας σεζόν του Suits, καθώς διανύει αυτόν τον καιρό το δεύτερο μισό της 8ης σεζόν.