Unsolved Mysteries | Το Netflix επαναφέρει την διάσημη sci-fi σειρά μυστηρίου

Με την βοήθεια του Shawn Levy του ‘Stranger Things’ στο κομμάτι της παραγωγής
22 Ιανουαρίου 2019 11:30
Unsolved Mysteries | Το Netflix επαναφέρει την διάσημη sci-fi σειρά μυστηρίου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Engadget, το δημοφιλές αστυνομικό σόου επιστημονικής φαντασίας Unsolved Mysteries πρόκειται να αναβιώσει μέσω του Netflix και μάλιστα μέσα από ένα τηλεοπτικό reboot δώδεκα καινούργιων επεισοδίων για το οποίο έκαναν λόγο οι δημιουργοί John Cosgrove και Terry Dunn Meurer ήδη από το 2017.

Πλέον, η επιθυμία τους αυτή απ’ ό,τι φαίνεται θα πραγματοποιηθεί! Η streaming υπηρεσία έχει επιστρατεύσει για τον σκοπό αυτόν τον Shawn Levy, τον εξωτερικό παραγωγό του Stranger Things ο οποίος εδώ θα επιβλέπει τις διαδικασίες παραγωγής του όλου εγχειρήματος.

Το Netflix θα χρησιμοποιήσει πολλά από τα γνήσια στοιχεία που χαρακτήριζαν την συγκεκριμένη ανθολογία της μικρής οθόνης και τα οποία την ανέδειξαν σε ένα πολύ επιτυχημένο και μακρόβιο project. Κάθε επεισόδιο θα εστιάζει σε μία διαφορετική υπόθεση μυστηρίου, είτε σ’ ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα ή σ’ ένα ανεξήγητο γεγονός.

Θα εφαρμοστεί μία πιο ντοκουμενταρίστικη προσέγγιση όσον αφορά την αναπαράσταση της δράσης. Προς το παρόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ποιός θα αναλάβει ρόλο αφηγητή εν προκειμένω, μία θέση που παλαιότερα ανήκε στον ηθοποιό Robert Stack.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το πρωτότυπο Unsolved Mysteries προβλήθηκε στην τηλεόραση από το 1987 και το 2010, ξεπερνώντας τα 500 επεισόδια.