Η Marvel βρήκε μάλλον τον σκηνοθέτη του Avengers 5 και είναι πασίγνωστος

Πάει κάπου το μυαλό σας;
05 Ιουνίου 2024 10:13
Η Marvel βρήκε μάλλον τον σκηνοθέτη του Avengers 5 και είναι πασίγνωστος

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που μάθαμε κάτι για το Avengers 5. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πριν από περίπου έξι μήνες, ο Destin Daniel Cretton που ήταν να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, αποχώρησε από το project.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Deadline, η Marvel έχει βρει τον σκηνοθέτη και είναι πασίγνωστος. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο Shawn Levy, ο σκηνοθέτης του επερχόμενου Deadpool and Wolverine βρίσκεται σε συζητήσεις με τα Marvel Studios και μάλλον θα βάλει την υπογραφή του για να σκηνοθετήσει το Avengers 5.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Levy είναι η “top” επιλογή για την Marvel και σημειώνει ότι εκείνος έχει ήδη διαβάσει ένα προσχέδιο του σεναρίου, το οποίο έχει γράψει ο Michael Waldron (Loki). Αν τελικά ο Levy δεν κλείσει τη συμφωνία, τότε η εταιρία θα ψαχτεί σε άλλα πρόσωπα.

Για την ιστορία, εκτός από ταινίες της Marvel, ο Shawn Levy έχει ένα μεγάλο ιστορικό στο Χόλιγουντ, αφού βρισκόταν πίσω από αρκετά επιτυχημένες ταινίες, όπως το The Adam Project, το Real Steel, και τα Night at the Museum. Αυτόν τον καιρό έχει υπογράψει και με την Disney για να φέρει μία Star Wars ταινία στο μέλλον, ενώ παράλληλα δουλεύει και στο Stranger Things 5.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.