The Hunt | Ο Jordan Peele επιστρατεύει σε ρόλο-κλειδί τον Al Pacino

Τον οποίο θα δούμε να καταδιώκει ανελέητα Ναζί
11 Ιανουαρίου 2019 18:39
The Hunt | Ο Jordan Peele επιστρατεύει σε ρόλο-κλειδί τον Al Pacino

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino αποτελεί την φρέσκια προσθήκη στο cast από το δράμα εκδίκησης The Hunt του βραβευμένου από την Ακαδημία, Jordan Peele (Get Out).

Ο διάσημος αστέρας της υποκριτικής ο οποίος εξακολουθεί να προχωράει ακάθεκτος με τα επαγγελματικά του σχέδια μεταξύ των οποίων το πολυαναμενόμενο The Irishman του Martin Scorsese αλλά και το Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, απ’ ότι φαίνεται θέλει να εμπλουτίσει κι άλλο την γκάμα των χαρακτήρων που έχει υποδυθεί μέχρι πρότινος.

Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά, με το εν λόγω σόου να απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια. Συνδημιουργοί στο συγκεκριμένο project θα είναι επιπλέον ο David Weil (Moonfall), που συνέλαβε και την αρχική ιδέα εμπνεόμενος από αληθινά γεγονότα, και η Nikki Toscano οι οποίοι μεταξύ άλλων θα επωμιστούν και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού όπως άλλωστε και ο Peele.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 στην Νέα Υόρκη, με τον Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) να πρωταγωνιστεί εδώ ως ο ‘Jonah Heidelbaum’, ένας νεαρός που οι συγκυρίες το φέρνουν έτσι ώστε να προσχωρήσει σε μία ετερόκλητη μυστική ομάδα Κυνηγών η οποία από το 1977 εκδιώκει Ναζί. Πρέπει λοιπόν, να οργανώσουν μία συντονισμένη επιχείρηση προκειμένου να εντοπίσουν πού κρύβονται παλιοί συνεργάτες του Άξονα οι οποίοι οραματίζονται να φέρουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Τα επίλεκτα μέλη του επαναστατικού συνδικάτου, έναν εκ των οποίων θα ενσαρκώνει και ο Al Pacino, λειτουργούν ως μέντορες για τους νεότερους που στρατολογούνται στο όλο εγχείρημα ώστε να ξεσκεπάσουν τους τελευταίους εναπομείναντες ακολούθους των SS.

Ο Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το πιλοτικό επεισόδιο. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται η Monkeypaw Productions του Peele, η Sonar Entertainment, και η Amazon Studios.

Το The Hunt θα προβληθεί αποκλειστικά στην υπηρεσία Prime Video του Amazon, με τα γυρίσματα του να ξεκινούν τον Φεβρουάριο στην Νέα Υόρκη.