Scary Stories to Tell in the Dark: Ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία τρόμου παραγωγής του Guillermo Del Toro

Παραγωγός και σκηνοθέτης φωτογραφήθηκαν με τη πρωταγωνίστρια
15 Δεκεμβρίου 2018 17:35
Scary Stories to Tell in the Dark: Ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία τρόμου παραγωγής του Guillermo Del Toro

Οι CBS Films και Lionsgate ανακοίνωσαν την ημερομηνία πρεμιέρας του "Scary Stories" της ταινίας τρόμου που βασίζεται στις ιστορίες του R.L. Stine, δημιουργού των "Ανατριχίλων". Σε παραγωγή του Guillermo Del Toro, η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2019 και το σενάριο ανέλαβε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του Shape of Water, μαζί με τους Daniel και Kevin Hageman. 

Για την ανακοίνωση αυτή, O Del Toro, φωτογραφήθηκε μαζί με τον σκηνοθέτη του Scary Stories to Tell in the Dark,  André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe) και την πρωταγωνίστρια, Zoe Colletti (Wildlife), στο πλατό του φιλμ: 

Δόθηκε στη δημοσιότητα και η σύνοψη του horror φιλμ, το οποίο "θα ακολουθεί μια ομάδα εφήβων που θα πρέπει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει τους ξαφνικούς και μακάβριους θανάτους που συμβαίνουν στη μικρή τους πόλη. " Επίσης, συμπρωταγωνιστούν οι: Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn και Javier Botet. 

Το Scary Stories to Tell in the Dark θα προβληθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019.