Supernatural | Ο ‘John Winchester ‘επανέρχεται δριμύτερος στην 14η σεζόν!

Και αναμένεται μεγάλο οικογενειακό reunion στο επετειακό 300 επεισόδιο
13 Δεκεμβρίου 2018 08:08
Supernatural | Ο ‘John Winchester ‘επανέρχεται δριμύτερος στην 14η σεζόν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) επιστρέφει για ακόμη μία φορά στα λημέρια του Supernatural μέσα από τον ρόλο του ‘John’για να τιμήσει για ακόμη μία φορά το γνωστό σύνθημα της φαμίλιας των ‘Winchester’ και να  γιορτάσει μαζί με το κύριο cast τα 300 επεισόδια που θα συμπληρώσει η σειρά σε αυτόν τον κύκλο.

Επιτέλους η συνάντηση κορυφής που όλοι οι ένθερμοι fans του σόου περίμεναν όλον αυτόν τον καιρό είναι γεγονός! Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από τότε που είχαμε να δούμε μαζί τον ‘John’ και τους γιους του, ‘Sam’ (Jared Padalecki) και ‘Dean’ (Jensen Ackles), να κυνηγούν τέρατα και υπερφυσικά πλάσματα.

Το επεισόδιο στο οποίο οι τρεις τους θα ξανανταμώσουν ορίστηκε να προβληθεί στις 7 Φεβρουαρίου του 2019. Συγκεκριμένα, έχει τιτλοφορηθεί ως “Lebanon”, αποπνέοντας ένα μυστήριο αλλά θυμίζοντάς μας επίσης πως πρόκειται για μία πόλη του Kansas απ’ όπου είχαν περάσει τα διάσημα τηλεοπτικά αδέρφια όπως και άλλοι στενοί τους φίλοι.

Ο εξωτερικός παραγωγός του εν λόγω project που είναι και ένα από τα μακροβιότερα του CW, Andrew Dabb, σχολίασε χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που έχουμε πίσω τον Jeffrey για αυτό το επεισόδιο-ορόσημο, και νομίζω ότι οι fans θα λατρέψουν ό,τι έχουμε σχεδιάσει για τον χαρακτήρα του… αλλά και για λίγους ακόμη guest stars-έκπληξη!».

Το ότι ο Morgan θα ξαναμπεί στο σύμπαν του Supernatural, ήταν για τους περισσότερους θαυμαστές της μυθοπλασίας αυτής διακαής επιθυμία. Όμως και ο ίδιος με από μέρους του, πάντα έλεγε ότι είναι ανοιχτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τελικά, νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, τον Μάρτιο στο Walker Stalker Con, η δήλωσή του «O ‘John Winchester’ θα επιστρέψει. Το έχω υποσχεθεί!» άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος για την όλη εξέλιξη!

Έτσι, μπορεί κανείς να ανιχνεύσει την σύνδεση των λεγομένων του με όσα είχε πει το 2017 σε ένα convention από το fandom της σειράς στο New Jersey, όπου είχε τονίσει:

«Το συζητάμε συνέχεια και το λέω τόσα χρόνια! Επειδή πρόκειται για το ‘Supernatural’ και επειδή μπορεί να επανέλθει ένας ήρωας, ειλικρινά ελπίζω ότι σε κάποιο σημείο ο ‘John return’ θα το κάνει με κάποιον τρόπο. Όμως πιστεύω ότι ο ‘Sam’ και ο ‘Dean’ χρειάζεται να βάλουν μία τελεία με αυτόν τον τύπο, και θεωρώ ότι και ο ‘John’ θα ήθελε να έχει αυτή την ευκαιρία σαν ένα είδος αποχαιρετισμού, όπως επίσης ότι την αξίζει και το κοινό!».

Να σημειωθεί εδώ ότι η επίσημη ανακοίνωση του δικτύου δεν δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για το ποιά ακριβώς θα είναι η συμβολή του χαρακτήρα του Morgan στην τρέχουσα δράση της σειράς, ώστε να πάρει κανείς μία ιδέα για το τι έπεται παρακάτω στην 14η σεζόν του Supernatural. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: ανυπομονούμε για την μεγάλη επιστροφή!