Το 'Survivors' Club' θα γίνει σειρά από το CW

Η τρομακτική ιστορία του διάσημου comic της Vertigo θα ζωντανέψει στην μικρή οθόνη
10 Νοεμβρίου 2018 11:15
Το 'Survivors' Club' θα γίνει σειρά από το CW

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το CW θα διασκευάσει σε ένα υπερφυσικό δράμα το Survivors' Club, το ομώνυμο comic της Vertigo, δημιουργοί του οποίου είναι οι συγγραφείς Lauren Beukes, Dale Halverson, και ο καλλιτέχνης Ryan Kelly.

Οι ίδιοι έχουν περιγράψει το παραπάνω comic ως «ένα ερωτικό γράμμα προς το horror είδος». Το σόου θα αντλήσει υλικό από την εν λόγω ιστορία εστιάζοντας σε έναν κόσμο όπου τα τέρατα είναι αληθινά. Εκεί τα δίδυμα ‘Jason’ και ‘Jennifer’μετά βίας γλιτώνουν όταν είναι ακόμη παιδιά από το να καταληφθούν από ένα σατανικό πνεύμα. Δυστυχώς, όμως εξαιτίας αυτού χάνουν την μητέρα τους και σπάνε κάπως οι μεταξύ τους δεσμοί. Δέκα χρόνια μετά, όταν μία νέα σκοτεινή δύναμη ξυπνάει, τα δύο αδέρφια επανενώνονται, και συμμαχούν με άλλους έφηβους, επιζώντες μιας τέτοιας εμπειρίας για να αντιμετωπίσουν τον θανάσιμο κίνδυνο που ζυγώνει απειλητικά από το υπερπέραν.

Το Survivors’ Club δεν θα είναι η μόνη τηλεοπτική μεταφορά comic που έχει αναλάβει το CW αν ληφθεί υπόψη και το iZombie, ενώ και άλλα δίκτυα έχουν αναπτύξει ανάλογα εγχειρήματα με βάση comic μυθοπλασίες της Vertigo, όπως λ.χ. το Netflix με το Lucifer και το AMC με το Preacher.