Mr. Robot: Ο Sam Esmail επιβεβαιώνει πόσα επεισόδια θα έχει η τελευταία σεζόν

Το αντίο στον λατρεμένο διπολικό χάκερ θα είναι χορταστικό
22 Οκτωβρίου 2018 19:38
Mr. Robot: Ο Sam Esmail επιβεβαιώνει πόσα επεισόδια θα έχει η τελευταία σεζόν

Το αναπόφευκτο φινάλε του Mr. Robot κοντοζυγώνει και αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας μέσα στο 2019, ωστόσο ακόμη να μάθουμε αρκετές νέες πληροφορίες για αυτήν. Ο ιθύνων νους της λατρεμένης τηλεοπτικής σειράς, Sam Esmail, αποκάλυψε πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει η 4η και τελευταία σεζόν, μιλώντας αποκλειστικά στο Collider:

Πάντα ήξερα ποιο θα ήταν το τέλος του σόου, οπότε προς το τέλος της Season 3, μπήκαμε στο γραφείο των σεναριογράφων για την Season 4 και τους είπα: 'Λοιπόν, αυτό είναι το φινάλε. Από εδώ το αφήσαμε. Πόσα επεισόδια έχουμε πραγματικά; Ας μην το τραβήξουμε παραπάνω από όσο πρέπει. Ποιος είναι ο αριθμός; Και ανακαλύψαμε ότι ο αριθμός ήταν το 12 και σε αυτόν καταλήξαμε. Οπότε είπαμε 'εδώ πρέπει να τελειώσει. Ας ολοκληρώσουμε την επόμενη σεζόν'. 

Επομένως, η τελευταία σεζόν του Mr. Robot θα αποτελείται από 12 επεισόδια, όπως συνέβη και με την 2η σεζόν την οποία σκηνοθέτησε εξ' ολοκλήρου ο Esmail. Στην πρώτη και την τρίτη σεζόν ο αριθμός των επεισοδίων ήταν 10 έκαστος. Αναμένουμε, λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον πως θα κλείσει η ιστορία του αγαπημένου διπολικού χάκερ, Elliot Alderson του Rami Malek, ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με την ερμηνεία του ως Freddie Mercury στο Bohemian Rhapsody (1 Νοεμβρίου). 

Το Mr. Robot Season 4 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.