Marvel's Runaways: Δείτε το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν

Οι φυγάδες της Marvel σε γνώριμες καταστάσεις
02 Οκτωβρίου 2018 02:37
Marvel's Runaways: Δείτε το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν

Η Marvel έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την 2η σεζόν του Runaways, που προβάλλεται στη συνδρομητική streaming υπηρεσία του Hulu. Η νέα σεζόν του εφηβικού sci-fi δράματος βρίσκει τους "φυγάδες" της Marvel σε γνώριμες καταστάσεις, αφού μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, όλοι τους προσπαθούν να ορθοποδήσουν. Έτσι, όπως μας προετοιμάζει και το trailer, θα δούμε τους νεαρούς υπερήρωες να βουτάνε στη δράση και να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους παραπάνω, με σκοπό να μην τους ανακαλύψουν οι γονείς τους και η αστυνομία. 

Για αυτό κρύβονται στο Hostel, το γνωστό κρησφύγετο τους από τα κόμικς, μόνο που σύντομα ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ένας χαφιές μέσα στην ομάδα, που προδίδει τη θέση τους. 

Η νέα σεζόν δεν φέρει καμία νέα προσθήκη στο cast της, το οποίο απαρτίζεται από τους: Lyrica Okano, Virginia Gardner, Julian McMahon, Allega Acosta και Gregg Sulkin. 

Το Marvel's Runaways Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου, με όλα τα 13 επεισόδια να είναι διαθέσιμα από τη πρώτη μέρα στο Hulu.