Deadly Class: Το νέο promo μας προειδοποιεί να προσέχουμε τα νώτα μας

Σε αυτό το σχολείο χρειάζεσαι γερό στομάχι και οδηγό επιβίωσης
25 Σεπτεμβρίου 2018 15:41
Deadly Class: Το νέο promo μας προειδοποιεί να προσέχουμε τα νώτα μας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Syfy έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο promo για το Deadly Class, την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς comics του συγγραφέα Rick Remender και του σκιτσογράφου Wesley Craig η οποία βγήκε από την Image Comics το 2014.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού του σόου έχουν αναλάβει οι αδερφοί Joe και Anthony Russo, δηλαδή οι δημιουργοί του Avengers: Infinity War. Την δράση του πιλοτικού επεισοδίου ενορχήστρωσε ο Lee Toland Krieger (The Age of Adaline, Riverdale). Συμπαραγωγοί στο συγκεκριμένο project είναι η Sony Pictures Television Studios και η Universal Cable Productions.

Το σόου τοποθετείται χρονικά εν έτει 1987 στο San Francisco και εστιάζει σ’ έναν άστεγο έφηβο (Benjamin Wadsworth) ο οποίος ξεκινά να φοιτά σε ένα μυστηριώδες ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου οι μαθητές προέρχονται από τις πιο hardcore οικογένειες του οργανωμένου εγκλήματος. Στο εν λόγω εκπαιδευτήριο οι μέθοδοι και το πρόγραμμα διδασκαλίας που εφαρμόζονται είναι τελείως πέρα από τα συνηθισμένα. Και τα βίαια σκηνικά οπωσδήποτε περιλαμβάνονται μέσα στην διδακτέα ύλη και τις σχολικές δραστηριότητες!

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Benedict Wong (Doctor Strange, Electric Dreams), Lana Condor (X-Men: Apocalypse, Alita: Battle Angel), Maria Gabriela de Faria (Yo Soy Franky, Sitiados), Luke Tennie (Shock and Awe), Liam James (The Way Way Back, The Killing) και Michel Duval (Señora Acero, Queen of the South).

Το Deadly Class έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό promo: