Το πρώτο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι χαοτικό!

Τον Μάιο η sequel ταινία του Benedict Cumberbatch
22 Δεκεμβρίου 2021 18:13
Το πρώτο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι χαοτικό!

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του sequel που σηματοδοτεί την δεύτερη solo ταινία του Stephen Strange του Benedict Cumberbatch. Πρόκειται για το ίδιο trailer που προβλήθηκε ως την 2η post-credits σκηνή του Spider-Man: No Way Home, επομένως αρκετοί ήταν οι τυχεροί που είδαν το trailer αυτό εδώ και αρκετές μέρες, και τώρα κυκλοφορεί ευρέως. 

Από το trailer φαίνεται πως ο σκηνοθέτης Sam Raimi μας ετοιμάζει για μια χαοτική περιπέτεια που θα τεντώσει το concept του Multiverse (που είδαμε στα "No Way Home" και "Loki") ακόμη περισσότερο, με τον Strange να τονίζει ξανά "πως το Multiverse είναι ένα concept για το οποίο γνωρίζουμε τρομακτικά πολύ λίγα πράγματα". 

Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το "money shot" στο κλείσιμο με τον Doctor Strange να αντιμετωπίζει τον... κακό Stephen Strange (ή αλλιώς Strange Supreme), έναν χαρακτήρα που είδαμε για πρώτη φορά στο MCU μέσω της animated σειράς "What If?". 

Όσον αφορά το cast του Doctor Strange 2, πέραν των Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) θα συμμετέχουν οι Benedict Wong (Wong), Rachel McAdams (Christine Palmer) και Chiwetel Ejiofor (Master Mordo), μαζί με τη νέα προσθήκη της Xochitl Gomez ως America Chavez.

Η πρώτη αφίσα του Doctor Strange 2 

O Sam Raimi, που επιστρέφει σε Marvel ταινία μετά την τριλογία "Maguire" του Spider-Man, έχει υποσχεθεί πως το horror στοιχείο θα είναι έντονο στο sequel, το οποίο αρχικά είχε αναλάβει ο Scott Derrickson αλλά αποχώρησε. Στο σενάριο συναντάμε τον Michael Waldron που είχε την ίδια δουλειά στο "Loki" του Disney Plus, μαζί με την Jade Bartlett. 

Ο πασίγνωστος συνθέτης Danny Elfman, που ευθύνεται για το εμβληματικό theme του 'Batman Returns" και πολλών άλλων ταινιών, αναλαμβάνει το soundtrack, ενώ στο μοντάζ βρίσκεται ο Bob Murawski συχνός συνεργάτης του Raimi. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Μαΐου του 2022

Δείτε το teaser trailer του Doctor Strange 2