Chucky: Η σατανική κούκλα θα επιστρέψει και φέτος με νέα επεισόδια

Ανανεώθηκε η σειρά για 3η σεζόν
16 Ιανουαρίου 2023 16:02
Chucky: Η σατανική κούκλα θα επιστρέψει και φέτος με νέα επεισόδια

Η "Κούκλα του Σατανά" θα επιστρέψει και πάλι σε νέες περιπέτειες, καθώς το Syfy και το USA Network αποκάλυψαν ότι ανανέωσαν το Chucky. Αυτό σημαίνει ότι η 3η σεζόν έχει πάρει πλέον το πράσινο φως και θα κυκλοφορήσει κανονικά κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, αλλά μάθαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο, όπως ακριβώς έγινε και με την 2η σεζόν. Τα νέα αυτά ήρθαν δια στόματος Don Mancini, δημιουργού του σόου, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Το cast και όλοι οι συντελεστές του Chucky θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους fans και τους κριτικούς για όλη αυτή την θετική αποδοχή που έλαβε η 2η σεζόν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δόθηκε το πράσινο φως για τον 3ο κύκλο. Αυτά τα νέα έκαναν τον Chucky πολύ χαρούμενο. Τα λέμε το 2023, όπου ο Chucky υπόσχεται την πιο τρομακτική σεζόν που έχετε δει μέχρι τώρα.

Στη 2η σεζόν είδαμε τους: Brad Dourif, Jennifer Tilly, Lachlan Watson (Chilling Adventures of Sabrina), Meg Tilly (Psycho 2, Body Snatchers), Gina Gershon (Bound, Killer Joe), Joe Pantoliano (Memento), Tony Nappo (Saw II), Sutton Stracke (Real Housewives), Zackary Arthur ως Jake Wheeler, Björgvin Arnarson ως Devon Evans, Alyvia Alyn Lind ως Lexy Cross, Fiona Dourif ως Nica Pierce, Alex Vincent ως Andy Barclay, Christine Elise ως Kyle και Barbara Alyn Woods ως Mayor Michelle Cross.

Πώς συνδέεται η σειρά με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά αποτελεί sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες. Μάλιστα, οι δημιουργοί θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στιλ της sequel ταινίας του 1990.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβριο.

Tags: