ELITE trailer: Οι Rio, Denver και Alison Parker του "La Casa de Papel" θα καθίσουν ξανά στα θρανία

Το Netflix μας συστήνει την φρέσκια ισπανόφωνη παραγωγή του
11 Σεπτεμβρίου 2018 14:06
ELITE trailer: Οι Rio, Denver και Alison Parker του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο  trailer για το επερχόμενο ισπανόγλωσσο δράμα μυστηρίου Elite που θα κάνει ποδαρικό στην streaming πλατφόρμα του φέτος το φθινόπωρο.

Εδώ συναντάμε σε κεντρικούς ρόλους τρεις πολύ γνωστές φυσιογνωμίες του La Casa de Papel  (Η Τέλεια Ληστεία, Money Heist) , αυτήν του Miguel Herrán, του Jamie Lorente και εκείνη της María Pedraza που μας έχουν συστηθεί ως o ‘Río’, Denver και η ‘Alison Parker’ αντίστοιχα.

Η υπόθεση του εν λόγω τηλεοπτικού σόου των Darío Madrona και Carlos Montero που ανέλαβαν ως δημιουργοί, εστιάζει σε τρεις μαθητές της εργατικής τάξης οι οποίοι μετά από έναν σεισμό που κατέστρεψε ολοσχερώς το σχολείο τους γίνονται αποδεκτοί με υποτροφία στο “Las Encinas”. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα λύκεια της Ισπανίας όπου συνήθως φοιτούν εκεί γόνοι των πιο πλούσιων οικογενειών της χώρας. Η σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς που τα έχουν όλα και στους νεοαφιχθέντες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα αρχίζει να παίρνει μία πιο απτή μορφή. Τα παιδιά που μόλις έχουν φτάσει, πιστεύουν ότι έχει έρθει πια η ώρα να αποδείξουν την αξία τους, όταν όμως ένας από τους συμμαθητές τους βρεθεί νεκρός θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή τους. Τα πάντα τίθενται υπό αμφισβήτηση και οι υποψίες για το ποιός είναι ο δράστης στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.

Οι Ramón Salazar και Dani de la Orden υπογράφουν την σκηνοθεσία του project το οποίο αποτελεί μία συμπαραγωγή του Netflix και του Zeta Ficción. To cast συμπληρώνουν οι:  Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), και η μεξικανικής καταγωγής τραγουδίστρια Danna Paola.

To Elite αναμένεται να προβληθεί στην υπηρεσία του διάσημου δικτύου στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: