The Purge, η σειρά: Οι νέες αφίσες κατέφτασαν και η βία φοράει αποτρόπαιο προσωπείο!

Κάτω από την μάσκα αυτή μπορεί να είναι ακόμη και ο φιλήσυχος γείτονάς σου!
13 Αυγούστου 2018 17:31
The Purge, η σειρά: Οι νέες αφίσες κατέφτασαν και η βία φοράει αποτρόπαιο προσωπείο!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησαν καινούργιες αφίσες του The Purge, του τηλεοπτικού σόου που βασίζεται στο ομώνυμο franchise της μεγάλης οθόνης όπου κανείς δεν είναι ασφαλής για 12 ολόκληρες ώρες.

Η πλοκή της σειράς μας μεταφέρει σε μία μελλοντική δυστοπία όπου για τον περιορισμό της εγκληματικότητας στις Η.Π.Α. επί ένα 12ωρο είναι νόμιμη η διάπραξη κάθε εγκλήματος, τότε και μόνο τότε και όχι πέραν του διαστήματος αυτού. Επιτρέπεται οπότε στα άτομα να προβούν σε όποια βίαια ενέργεια θέλουν ακόμη και σε αυτήν του φόνου μέσα στον παραπάνω προβλεπόμενο χρόνο.

Το όλο project αποτελείται από δέκα επεισόδια, τα τεκταινόμενα των οποίων υποτίθεται ότι σημειώνονται στο ενδιάμεσο της γνωστής θρίλερ-τριλογίας του James DeMonaco απ’ την οποία και αφορμούνται, καθώς επίσης και στην επερχόμενη ταινία The First Purge του Gerard McMurray.

To cast περιλαμβάνει τα ονόματα των Gabriel Chavarria, Jessica Garza, Hannah Emily Anderson, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, William Baldwin, Fiona Dourif και ο Reed Diamond.

O Thomaw Kelly (Blue Bloods)επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού και εξωτερικού παραγωγού, με την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου να την υπογράφει ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Anthony Hemingway (Unsolved).

Η πρεμιέρα του The Purge έχει οριστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 στο USA Network. Παρακάτω έπονται και οι σχετικές αφίσες: