Νωρίτερα θα κάνει πρεμιέρα το Godzilla vs. Kong σε κινηματογράφους και HBO Max

Εκεί όπου άλλες ταινίες καθυστερούν η τερατομαχία αυτή πάει κόντρα στο ρεύμα
16 Ιανουαρίου 2021 19:58
Νωρίτερα θα κάνει πρεμιέρα το Godzilla vs. Kong σε κινηματογράφους και HBO Max

Εν μέσω πανδημίας η μία ταινία μετά την άλλη ανακοινώνει πως καθυστερεί την πρεμιέρα της και πλέον μας έγινε συνήθεια να ακούμε για τέτοιες περιπτώσεις και όχι το αντίθετο. Αυτό έγινε τώρα καθώς η Warner Bros. ανακοίνωσε πως μεταθέτει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Godzilla vs. Kong κατά δύο μήνες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία. 

Κυριολεκτικά, λοιπόν, τα δύο θρυλικά τέρατα δεν βλέπουν την ώρα να αναμετρηθούν και αντί για τον Μάιο θα παλέψουν για την κυριαρχία της Γης στις 26 Μαρτίου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max (για τις ΗΠΑ). 

Αυτή η κίνηση κατά πάσα πιθανότητα είναι απόρροια της δημόσιας κόντρας που αναπτύχθηκε μεταξύ Warner και Legendary Entertainment, της εταιρίας παραγωγής πίσω από το εν λόγω φιλμ, λόγω της απόφασης της πρώτης να κυκλοφορήσει όλες τις ταινίες του 2021 στο HBO Max την ίδια μέρα με τις αίθουσες.

Υπήρξε κιόλας μια παρεξήγηση μεταξύ των δύο όταν η Warner Bros. μπλόκαρε την πώληση της ταινίας για περίπου $250 εκ. στο Netflix. Τελικά φαίνεται πως το ζήτημα λύθηκε και οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε ένα πλάνο κυκλοφορίας που τις εξυπηρετεί.