Sons of Anarchy: Ο δημιουργός του δίνει νέες πληροφορίες για την prequel σειρά

Ο Sutter έχει κι άλλες ιδέες για το saga των Sons
25 Ιουλίου 2018 18:32
Sons of Anarchy: Ο δημιουργός του δίνει νέες πληροφορίες για την prequel σειρά

Τον Σεπτέμβριο η πρώτη spinoff σειρά του Sons of Anarchy θα κάνει επιτέλους πρεμιέρα, όμως είναι η αλήθεια πως αυτή δεν ήταν και η δημοφιλέστερη επιλογή για να συνεχιστεί η ιστορία της SAMCRO. Όταν το παράρτημα του Charming είπε αντίο στον Jax Teller (Charlie Hunnam), υπήρχε η αίσθηση ότι το "First 9" -όπως ονομαζόταν τότε- θα ήταν η σειρά διάδοχος του SoA και θα εξιστορούσε την ίδρυση της SAMCRO.

Τώρα σε νέα του συνέντευξη ο Kurt Sutter, δημιουργός του SoA και του Mayans MC, έδωσε νέες πληροφορίες για την prequel σειρά του SoA, που θα ακολουθεί τον πατέρα του Jax Teller στα χρόνια της ίδρυσης της λέσχης.

O Sutter έχει φανταστεί το saga να αποτελείται από τέσσερα μεγάλα κεφάλαια και πως ανάλογα με την επιτυχία του Mayans, τότε θα δούμε και το prequel: 

Ένα από τα cool πράγματα στο Mayans είναι κάτι που δεν κάναμε ποτέ στο Sons. Δεν είχαμε ποτέ flashback σκηνές στο Sons επειδή νιώθαμε ότι θα τραβάει τον θεατή από τον κόσμο. Ωστόσο, λόγω του ποιος είναι ο EZ και πως δουλεύει το μυαλό του βγαίνει τόσο οργανικά για το σόου. Αυτά τα flashbacks θα χρησιμεύσουν για να στρώσουν το έδαφος για το prequel που αναφέρετε (προς τον δημοσιογράφο). Έχω μιλήσει με τον John για αυτό και θα περάσουν μερικές σεζόν πριν επιχειρήσουμε να το κάνουμε, αλλά θα είναι το τρίτο κεφάλαιο και μόνο 10 επεισόδια. Δεν το βλέπω σαν μια σειρά που θα τραβήξει παραπάνω. Θα ξεκινάει στο Vietnam και θα εξιστορεί το σχηματισμό της λέσχης και θα σταματήσει αφότου μπει και το τελευταίο μέρος των πρώτων εννέα. Ο Clay δηλαδή. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο δεν θα καταπατήσουμε την ιστορία στην οποία βασίστηκε το Sons.

Αναφέρθηκε και στην πιθανότητα μιας ακόμη spinoff σειράς που θα είναι το τέταρτο κεφάλαιο:

Και αν είμαι ζωντανός όταν ολοκληρωθεί το Mayans έχω κάτι σκέψεις για να ξεκινήσουμε κάτι ακόμη. Ο Jax δεν κατέστρεψε όλες τις σελίδες από τα χειρόγραφα του μπαμπά του, John Teller και η μάνα τους είναι κάπου εκεί έξω με τα παιδιά, έχουμε και τον χαρακτήρα του Jimmy Smit εκεί έξω. Μπορεί κάποια στιγμή να πούμε μια αδερφική ιστορία με τους Abel και Thomas να επιστρέφουν πίσω στο Charming. Εκεί που όλα ξεκίνησαν. Και αν είμαι ακόμη ζωντανός αυτό να είναι το τελευταίο κεφάλαιο. 

Μια αδερφική ιστορία με τους γιους του Jax πως θα σας φαινόταν; 

Μέχρι να δοθεί το πράσινο φως για τους "Πρώτους 9", πάρτε την γεύση σας από το σύμπαν με το Mayans M.C. στις 4 Σεπτεμβρίου 2018.