To comic τρόμου "Gideon Falls" θα γίνει σειρά

Οι Hivemind και Image Comics ανέλαβαν την προετοιμασία του project
06 Ιουλίου 2018 13:41
To comic τρόμου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το comic τρόμου ‘Gideon Falls’ θα ζωντανέψει στην μικρή οθόνη από μία ανερχόμενη στον χώρο εταιρεία, την Hivemind η οποία απέκτησε τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μεταφοράς, συνεργαζόμενη φυσικά με την Image Comics.

Το συγκεκριμένο comic δημιουργήθηκε από τους Jeff Lemire και Andrea Sorrentino, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα της Image Comics. Η υπόθεσή του εστιάζει στις ζωές ενός μοναχικού νεαρού που έχει εμμονή με μία σκοτεινή συνωμοσία που αφορά την πόλη του, και έναν ηλικιωμένο καθολικό ιερέα που φτάνει σε μία μικρή επαρχιακή κοινότητα για να ανακαλύψει ανείπωτα μυστικά. Οι δύο άντρες αρχίζουν να μαθαίνουν για τον δυσοίωνο μύθο του ‘Μαύρου Αχυρώνα’, ένα απόκοσμο κτίσμα που φημολογείται ότι έχει εμφανιστεί περιέργως τόσο στο ένα όσο και στο άλλο μέρος, φέρνοντας δυστυχία, θάνατο και παράνοια με την παρουσία του. Μία ανατριχιαστική αφήγηση αστικού τρόμου και ανεξήγητου έρχεται στο προσκήνιο ενσωματώνοντας στοιχεία μυστηρίου, αγωνίας, αλλά και την σύγκρουση ανάμεσα σε ψυχική ασθένεια και πίστη.

Το σόου θα απαρτίζεται από μονόωρα επεισόδια. Οι Jeff Lemire και Andrea Sorrentino θα επωμιστούν και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού εν προκειμένω, μαζί και με τον αντιπρόεδρο της Hivemind, Dinesh Shamdasani ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο όλο εγχείρημα:

«Το ‘Gideon Falls’ συνιστά μία από τις πιο ευφάνταστες ιστορίες comics σήμερα, αντιπαραβάλλοντας ένα ψυχολογικά περίπλοκο ζήτημα και ένα ξεχωριστό ύφος διανόησης έναντι ενός άγριου και τρομακτικού πεδίου της επιστημονικής φαντασίας και της φρίκης. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι προέρχεται από τα λαμπρά μυαλά δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς στο μέσο των comics, τους Jeff Lemire και Andrea Sorrentino , ή το ότι έδωσε το έναυσμα για έναν τεράστιο ανταγωνιστικό πόλεμο από πολλά στούντιο».