A Discovery of Witches: Στο πρώτο τηλεοπτικό trailer πλανάται μία υπερφυσική απειλή

Η τριλογία της Deborah Harkness ζωντανεύει στην μικρή οθόνη
26 Ιουνίου 2018 14:15
A Discovery of Witches: Στο πρώτο τηλεοπτικό trailer πλανάται μία υπερφυσική απειλή

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε το πρώτο τηλεοπτικό trailer του A Discovery of Witches, του νεανικού δράματος φαντασίας που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων της Deborah Harkness.

Στο εν λόγω σόου πρωταγωνιστούν η Teresa Palmer (Warm Bodies, Lights Out, Hacksaw Ridge) που υποδύεται μία μάγισσα, την ‘Diana Bishop’ και ο Matthew Goode (The Imitation Game, Stoker, Leap Year) που ενσαρκώνει ένα βαμπίρ πολλών ετών. Η κεντρική ηρωίδα που είναι ιστορικός στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ανακαλύπτει ότι διαθέτει πανίσχυρες υπερφυσικές δυνάμεις τις οποίες όμως καλείται να τιθασεύσει ενώ τυχαία βρίσκει και ένα μαγικό βιβλίο που αναζητούν αιώνες τώρα τριών ειδών οντότητες: οι μάγισσες, οι βρικόλακες και οι δαίμονες.

Ο καθηγητής της βιοχημείας, Matthew Clairmont (Matthew Goode),  καταλαβαίνει ότι η συνάδελφός του προσπαθεί επιμελώς να κρύψει τις ιδιαίτερες δεξιότητές της και αφού της γνωστοποιεί και ο ίδιος την αληθινή του φύση την διαβεβαιώνει ότι έχει κάθε λόγο να τον εμπιστευτεί. Οι δυο τους θα αναλαμβάνουν μία άκρως δύσκολη αποστολή όπου καλούνται να πολεμήσουν με κάθε λογής σκοτεινές απειλές και μοχθηρά πλάσματα.

Την σκηνοθεσία του project υπογράφει η Kate Brooke, ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Alex Kingston (Doctor Who), Valarie Pettiford (The Blacklist), Lindsey Duncan (The Leftovers), Owen Teale (Game of Thrones), Edward Bluemel (House Finch), και ο Daniel Ezra (BBC’s Undercover).

Η πρεμιέρα του A Discovery of Witches θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Sky One. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: