Όταν ο Μέσι συνάντησε τον... “Ted Lasso“! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το επικό διαφημιστικό του Super Bowl 2024
01 Φεβρουαρίου 2024 20:01
Όταν ο Μέσι συνάντησε τον... “Ted Lasso“! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε ο καιρός των πανάκριβων και εντυπωσιακών διαφημιστικών του Super Bowl που πάντα συζητιούνται για την πληθώρα αστέρων που συγκεντρώνουν για μερικά δευτερόλεπτα τηλεοπτικού αέρα και τα... τρελά "crossover episodes" που προσφέρουν. 

Ένα από αυτά είναι το νέο διαφημιστικό μιας μάρκας μπύρας, η οποία κανόνισε την επική συνάντηση του Λιονέλ Μέσι με τον "Ted Lasso", δηλαδή τον ηθοποιό Jason Sudeikis από την ομώνυμη πολυβραβευμένη σειρά της Apple TV+. Συμπτωματικά η Apple είναι ο μέγας χορηγός αλλά και ο αποκλειστικός τηλεοπτικός πάροχος των δικαιώματων του MLS (Αμερικάνικο ΠΡωτάθλημα Ποδοσφαίρου) όπου αγωνίζεται αυτόν τον καιρό ο Messi στην ομάδα της Inter Miami. 

Βέβαια, οι Αμερικανοί εστιάζουν στη συνάντηση δύο θρύλων του "football", του Μέσι και του θρυλικού quarterback των Miami Dolphins, Dan Marino, παίζοντας με τη λέξη που χρησιμοποιείται για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (football) και το...κανονικό ποδόσφαιρο (που το λένε soccer στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού). 

Όπως και να έχει παρακάτω θα δείτε τον Σουντέϊκις στο κλασικό hillbilly στυλάκι του Λάσο να λέει πως "εγώ και ο Λίο έχουμε μεγάλη ιστορία", ενώ απολαμβάνει τη μπύρα του και ο Μέσι περνάει όποιον βρει μπροστά του. 

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024 που θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας για την Ελλάδα θα κάνουν πρεμιέρα πολλά κινηματογραφικά trailers και ανάμεσά τους αυτό του Deadpool 3