Ξέρουμε την ημερομηνία προβολής της σειράς Lord of the Rings

Μας χωρίζει ακόμη πολύς καιρός από την πρεμιέρα του σόου
13 Ιουνίου 2018 15:23
Ξέρουμε την ημερομηνία προβολής της σειράς Lord of the Rings

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η σειρά Lord Of The Rings έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να κάνει το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη.

Με βάση και αντίστοιχες αναφορές του Indie Wire και του Movie Fone, η επιβεβαίωση έρχεται και δια στόματος της Jennifer Salke, του καινούργιου ανώτατου διοικητικού στελέχους της Amazon Studios, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο THR ξεκαθάρισε τι ευσταθεί από όσα ακούγονται και τι όχι.

Η εν λόγω πολυδάπανη παραγωγή του γνωστού streaming δικτύου, προχωράει κανονικά όσον αφορά την προπαρασκευαστική φάση των διαδικασιών παραγωγής της. Στόχος είναι το κολοσσιαίο τηλεοπτικό εγχείρημα που είναι στα σκαριά να είναι διαθέσιμο στο κοινό μέχρι το 2021, αν και κάποια μέλη της εταιρείας ευελπιστούν μήπως σταθεί δυνατόν να παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ακόμη και νωρίτερα, δηλαδή το 2020. Όπως πάντως, τονίζεται και μέσω του Comic Book, το επιτελείο της Amazon έχει έρθει σε επικοινωνία με διάφορους σεναριογράφους που λαχταρούν να εξερευνήσουν και αυτοί το σύμπαν της Μέσης Γης.

Η Salke υπογράμμισε ειδικότερα: « Έχουν γίνει πολλές ενημερωτικές συναντήσεις σχετικά με το υλικό και με το εύρος αυτού που μπορούμε να κάνουμε. Η ελπίδα μου είναι να συγκεντρώσουμε μία ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων, η οποία προφανώς και θα έχει έναν ηγέτη που να μπορεί να ξεκινήσει αυτή τη μεγάλη φιλόδοξη προσπάθεια».

Όμως τα όσα διέρρευσαν σαν φήμες για την υποτιθέμενη εμπλοκή του σκηνοθέτη Peter Jackson στο όλο project, χρήζουν περαιτέρω αποσαφήνισης. Η Salke απάντησε λοιπόν, ως προς αυτό το ζήτημα ότι:

 «Την δεδομένη στιγμή είμαστε στην μέση των συζητήσεων με τον Peter Jackson. Και αυτές είναι περισσότερο του τύπου πόσο πολύ ή λίγο θέλει να εμπλακεί ο Peter. Ξέρω ότι υπήρξε μεγάλη κουβέντα επ’ αυτού, ότι και εκείνος είπε κάποια πράγματα, αλλά απ’ όσο γνωρίζω το τελευταίο πράγμα για το οποίο μιλήσαμε μαζί του ήταν ο βαθμός που επιθυμεί να αναμειχθεί».

Τέλος, η Salke διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για πολλαπλά spinoff όσον αφορά το Lord of the Rings. Αντ’ αυτού αποβλέπουν στην δημιουργία «μίας μεγάλης σειράς» που εντούτοις δεν θα αφηγηθεί ξανά από την αρχή τα γεγονότα της θρυλικής κινηματογραφικής Τριλογίας. Η τοποθέτησή της όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, συνοψίζεται στα εξής λόγια: «Θεωρώ ότι είστε σε θέση να ξέρετε πως δεν θα ξαναφηγηθούμε τα φιλμ, αλλά ούτε θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Οπότε θα δείτε κάτι αυθεντικό αλλά θα υπάρχουν και χαρακτήρες που αγαπάτε!».