Η τηλεοπτική στέγη του Dark Tower βρέθηκε!

Ξέρουμε ποιό δίκτυο θα φιλοξενήσει την σειρά!
26 Φεβρουαρίου 2018 17:40
Η τηλεοπτική στέγη του Dark Tower βρέθηκε!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Dark Horizons, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η τηλεοπτική διασκευή του Dark Tower θα προβληθεί στο Amazon Prime Video, το οποίο απέκτησε τα δικαιώματα της μεταφοράς του στην μικρή οθόνη.

Το διάσημο έργο φαντασίας του Stephen King, η κινηματογραφική version του οποίου βγήκε πέρυσι το καλοκαίρι χωρίς να βρει την ένθερμη ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς, θα φιλοξενηθεί στο παραπάνω δίκτυο που έχει δρομολογήσει ήδη και άλλες μεγαλεπήβολες παραγωγές.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι την περασμένη χρονιά το Amazon έκλεισε συμφωνία για την δημιουργία σόου που θα βασίζεται σε υλικό του λογοτεχνικού The Lord of the Rings”, της λαμπρής εποποιίας του J.R.R. Tolkien. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως βάζει πλώρη και για άλλα εξίσου εντυπωσιακά σχέδια όπως την διασκευή του Discworld” του Terry Pratchett, του Snowcrash” του Neal Stephenson, και του Culture” του Iain M. Banks.

Πάντως, δεδομένης της χλιαρής αποδοχής που βρήκε ο Μαύρος Πύργος της μεγάλης οθόνης, ο King στέκεται και εν προκειμένω πολύ επιφυλακτικός δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Η τηλεοπτική σειρά ετοιμάζεται τώρα… Θα δούμε τί θα συμβεί με αυτήν. Πρόκειται να είναι ένα ολοκληρωμένο reboot, οπότε απομένει να το δούμε”.