American Gods: Βρέθηκε νέος showrunner για την 2η σεζόν

Το σόου του Starz συνεχίζει κανονικά την πορεία του
03 Φεβρουαρίου 2018 18:35
American Gods: Βρέθηκε νέος showrunner για την 2η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Starz προσέλαβε νέο showrunner για τον 2ο κύκλο του δράματος American Gods, επιστρατεύοντας τον Jesse Alexander (Heroes, Alias, Lost) για την αντίστοιχη θέση.

Ο Alexander αναλαμβάνει το καθήκον του δημιουργού μαζί με τον Neil Gaiman, αντικαθιστώντας τους Bryan Fuller και Michael Green, οι οποίοι αποσύρθηκαν μετά την πρώτη χρονιά προβολής της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας φαντασίας. Ο Alexander έχει συνεργαστεί με τον Fuller σε άλλες παραγωγές της μικρής οθόνης, όπως το Hannibal και το Star Trek: Discovery. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι λόγοι για τους οποίους αποχώρησαν οι Green και Fuller, παρόλαυτα έχουν διαδοθεί ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι αποφάσισαν να φύγουν λόγω διαφωνιών που προέκυψαν πάνω σε θέματα που άπτονται του οικονομικού προϋπολογισμού του όλου εγχειρήματος.

Ο Chris Albrecht ο διευθύνων σύμβουλος του Starz, μίλησε πάνω στο όλο ζήτημα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο TCA:

«Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αν έχετε δει την εκπομπή δεν πρόκειται για ένα ανέξοδο σόου. Ο προϋπολογισμός είναι πάντα ένας παράγοντας, αν και η Fremantle υπήρξε φοβερή ως προς την επιθυμία της να επενδύσει. Είναι μία μεγάλη σειρά, ένα τεράστιο σόου και έχει αντιμετωπίσει πολλές από τις προκλήσεις που απίθανα και περίπλοκα πολυδάπανα σόου αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να έχουν κι άλλες σεζόν, ειδικά όταν η τέχνη προηγείται του εμπορίου».

Στο American Gods, να θυμίσουμε ότι πρωταγωνιστούν ο Ian McShane και ο Ricky Whittle.