Ο Shadow θέλει να ξεφύγει από τη παλιά του ζωή στην 3η σεζόν του American Gods (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα τον επόμενο μήνα με τον Marylin Manson στο καστ
06 Δεκεμβρίου 2020 13:15
Ο Shadow θέλει να ξεφύγει από τη παλιά του ζωή στην 3η σεζόν του American Gods (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 3η σεζόν του “American Gods” πρόκειται να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα από το φινάλε της 2ης σεζόν και το τηλεοπτικό δίκτυο, Starz, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer από τη σειρά. Το σόου επιστρέφει τον επόμενο μήνα και θα συνεχίσει τη σύγκρουση μεταξύ θεών και ανθρώπων.

Το νέο κεφάλαιο θα ακολουθήσει ξανά τον Shadow, ο οποίος προσπαθεί να βρει τον εαυτό του δημιουργώντας μια νέα ζωή στην πόλη του Lakeside της Wisconsin, όπου και θα ανακαλύψει ένα σκοτεινό μυστικό σχετικά με τη δική του ύπαρξη. Καθοδηγούμενος, λοιπόν, από τους θεούς προγόνους του, θα πρέπει να αποφασίσει ποιος ακριβώς θέλει να είναι. Ένας θεός που ζητάει σεβασμό ή ένας άνθρωπος που υπηρετεί το «εμείς»;

Στο American Gods" πρωταγωνιστούν οι Ricky Whittle (The 100), Ian McShane (John Wick), Emily Browning (Sucker Punch), Yetide Badaki (This Is Us), Bruce Langley (Deadly Waters) και Omid Abtahi (The Mandalorian). Ο Marilyn Manson (Sons of Anarchy) και ο Iwan Rheon (Game of Thrones) έχουν ενταχθεί στο καστ για την 3η σεζόν.

Η 3η σεζόν του American Gods θα προβληθεί στις 11 Ιανουαρίου αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.