"Patrick Melrose" trailer: Ο Benedict Cumberbatch παλεύει με τον αλκοολισμό

Και πρωταγωνιστεί σε μια νέα δραματική μίνι σειρά
04 Ιανουαρίου 2018 19:28

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer της ανερχόμενης μίνι δραματικής σειράς με τίτλο Patrick Melrose, όπου ο Benedict Cumberbatch ζωντανεύει τον ομώνυμο χαρακτήρα έτσι όπως τον αποτύπωσε στα μυθιστόρηματά του ο Edward St. Aubyn. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Edward Berger (Deutschland 83).

Ο διάσημος ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν αριστοκρατικής καταγωγής καρδιοκατακτητή, τον Patrick Melrose, ο οποίος πραγματοποιεί το δικό του ταξίδι εμπειριών από την τραυματική παιδική του ηλικία, τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ψυχοτρόπες ουσίες, μέχρι την ανάρρωση και την βίωση της πατρότητας μέσα στα πλαίσια μίας πιο ήρεμης οικογενειακής ζωής. Η υπόθεση του σόου θα εκτυλίσσεται χωρικά και χρονικά αντίστοιχα, στην Γαλλία του ’60, την Νέα Υόρκη του’80 και την Βρετανία στις αρχές του μιλένιουμ.

Στο εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα, το cast συναπαρτίζουν και οι: Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh, Anna Madeley, Allison Williams και η Blythe Danner.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκεται η Two Cities Television. Το Patrick Melrose αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο τέλη του 2018 στο Sky Atlantic όσον αφορά χώρες του εξωτερικού, και στο Showtime όσον αφορά την εγχώρια προβολή του. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: