H Danneel Ackles είναι και επισήμως μέλος του cast του Supernatural

Θα την δούμε στην 13η σεζόν σε σημαντικό ρόλο δίπλα στον σύζυγό της
02 Δεκεμβρίου 2017 16:31
H Danneel Ackles είναι και επισήμως μέλος του cast του Supernatural

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Danneel Ackles, η σύζυγος του πρωταγωνιστή του Supernatural, Jensen Ackles, υπέγραψε για την συμμετοχή της στον 13ο κύκλο της επιτυχημένης sci fi σειράς.

Το Supernatural, συνιστά ένα από τα μακροβιότερα σόου της αμερικανικής τηλεόρασης και σίγουρα από τα πολύ αγαπημένα. Η Danneel Ackles η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το νεανικό δράμα One Tree Hill, θα συναντηθεί επαγγελματικά με τον σύντροφό της, Jensen Ackles, για μία ακόμη φορά, δεδομένου ότι οι δρόμοι του διασταυρώθηκαν υποκριτικά τo 2007 μέσα από την αισθηματική κωμωδία Ten Inch Hero.

Δέκα χρόνια αργότερα οι δυο τους θα παίξουν ξανά μαζί. Τον Jensen θα τον δούμε κλασικά να ερμηνεύει τον Dean, τον μεγάλο αδερφό του Sam Winchester (Jared Padalecki), και εξίσου ικανότατο κυνηγό υπερφυσικών πλασμάτων. Όσο για την Danneel θα προσχωρήσει στην ομάδα του δημοφιλούς σόου του CW σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Θα υποδυθεί την Sister Jo, μία γυναίκα η οποία έχει το μεταφυσικό χάρισμα του να θεραπεύει, και που θα τραβήξει την προσοχή τόσο των Winchesters όσο και του εχθρού τους, Lucifer (Mark Pellegrino).

Δεν έχει διασαφηνιστεί αν ο Εωσφόρος θα θελήσει να χρησιμοποιήσει προς όφελός του τις υπερδυνάμεις της ή εάν ο Sam και ο Dean θα καταφέρουν να την πάρουν υπό την προστασία τους. Η Sister Jo θα κάνει την εμφάνισή της στο 13ο επεισόδιο της 13ης σεζόν, που τιτλοφορείται ως ‘Devil’s Bargain’ και το οποίο θα προβληθεί μάλλον από την καινούργια χρονιά, τον Φεβρουάριο.

 Ήδη κάποιοι fans κάνουν λόγο ότι ο Dean ίσως αποκτήσει νέο ερωτικό ενδιαφέρον με την άφιξη του παραπάνω προσώπου, ενώ άλλοι δεν αποκλείουν και την περίπτωση του να είναι ο Sam ο τυχερός. Εξάλλου, πολλές φορές οι παραγωγοί του Supernatural έχουν αποδείξει ότι κατέχουν καλά την αίσθηση του χιούμορ. Πάντως, ακόμη και αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο πιθανόν να είναι προσωρινό, αφού κανένας δεσμός των αδερφών Winchester δεν εξελίχθηκε ομαλά μέχρι πρότινος.

Πάντως, τόσο ο Ackles με την Danneel όσο και ο Padalecki με την Genevieve Cortese την τηλεοπτική δαίμονα Ruby, και πλέον σύζυγό του, αποδεικνύουν ότι το Supernatural έχει πάρει στα σοβαρά το στοιχείο του ‘family business’ εντός και εκτός πλατό.